palmusunnuntai ol ja män ja nyt ollaan latauduttu (lue ladattu jääkaappi) pääsiäispyhiä varten. mies on kyllä taasen reissussa ja palaa vasta pitkäperjantaina iltapäivällä...että tihu ja tuho ovat olleet assistenttina ja ruokalistan laatijoina (äiti mä haluun parsaa ja bearnaiskastiketta....kumma tyyppi).

viimeistelyä odottavista neulomuksista yhden langanpäät on päätelty, verhorenkaaseen kiinteitä ja ketjusilmukoita virkattu ja otto malliksi lahjottu. lohikäärmehuivi olkaatten hyvä:

1390628.jpg

lankana ihanainen manoksen wool classica ja kulutus 193g. kiitos ohjeesta kuuluu sisäisen villapaidan vilmalle. tattis!

toissaviikonloppuna käväisin mummolareissulla tiimarissa ja löysin nämä somat kukkaset

 1390599.jpg 

josta oton kanssa tuunattiin nukkekotiin kasvillisuutta...viherkasvit on tehty netistä (sorry kun en muista mistä) bongaamani ohjeen mukaan rautalangasta ja maalarinteipistä. ruukut kyllä ostettiin valmiina.

1390604.jpg

haaviin jäi kukkasten lisäksi kranssiainekset, joiden tekemisessä otto myöskin auttoi...lähinnä ottamalla sisalit pussita ja ojentamalla ne minulle, kunnes siihenkin tuli kyllästys ja jamppa painui muihin hommiin.

1390622.jpg

Näihin kuviin ja tunnelmiin päättää kyöpelinvuori ja siirtyy imurin kanssa olohuoneen puolelle! Aurinkoista pääsiäistä ja paljon suklaatimunia kaikille!