...ja kiitosta on riittänyt sanoo uusvanha sananlasku. kiitos siis itselleni hyvästä hermojen hallinnasta oton maalattua ritarimiekkansa lisäksi itsensä. kas tässä pikku palkkio. ole hyvä (ja minä olen ;O) ):

108599.jpg

enpähän muista kenen blogi se minut pahuuden teille usutti, mutta nämä rowanin 4ply cottonit ja wool cottonit saapuivat huisin nopsasti get knittedin alesta. mulla on menossa joku vihreä kausi, vaikka ilkeämielisen siippani mielestä näytänkin vihreässä kermit the frogilta. vihreistä tulee siis ihtelle joskus takki ja lila pääsee miinan takiksi. lisäksi paketista löytyi lahjuksina käyttökelpoinen kuulakärkikynä ja hajukynttilä (oli onneksi pakattu erikseen muovipussiin). kynttilä haiskahtaa miesten partavedelle...yök...eihän miehissä mitään, kuten ei partavedessäkään, mutta partavedelle löyhkäävä kynttilä menee kyllä yli mun sietokyvyn.

neuleet etenevät hissuksiin. samoin kuin miinan nimitaulu. tavoistani poiketen esittelen tässä epämääräisen kasan keskeneräisiä töitä...josko esittely nopeuttaisi niiden valmistumista...?

108605.jpg

vihreä palmikkojakku suvista on mul. valkoinen liivi on niinikään mul ja oranssi huovutettu kolttu miinalle ens talveks. on siis tosi ajankohtainen neulottava.

paikallinen lamppukangaslankakauppa teki konkan ja siellä oli kaik langat -50 pinnaa. jouduin siis pakon sanelemana sijoittamaan tuohon valkeaan nimeäennytmuista-lankaan ja pariin kerään mohairia (lupaan esitellä myöhemmin). hyllyyn jäi huutelemaan vielä chilit ja svarta fåretin villalangat. no onhan mulla vielä ens viikko aikaa ja koska täällä neulonta ei todellakaan ole pop (vaikkakin kasvussa), ei niitä luultavasti kukaan muukaan sieltä mukaansa ota. lankaparat.

eilen kävin lindex´issä ostamassa hurjaa vauhtia kasvavalle rinsessalle pökät johon sitten kirjoin koneella ampparin.

108606.jpg