todistetusti äidiksi tuleminen vie mennessään äidiksi tulevan henkilön aivoista sen 4%. tuon kyseisen prosenttimäärän pitäisi sitten pikkuhiljaa palautua imetyksen lopettamisen jälkeen, mitä ei kyllä koehenkilön eli allekirjoittaneen tapauksessa ole päässyt tapahtumaan. tai jos on, niin palautuminen on todella hidasta tai vastaavasti tyhjästä on paha nyhjästä.

olen iloinnut lankalaihiksestani (tuon rasvakaapelin häivyttäminen kun tuntuu olevan ellei mahdotonta niin kovin vaikeaa). hyvin sujuu jee ja mitä sitten. bongaan neulelistalta myydäänraidallistasukkalankaa-ilmoituksen ja kuin käy. menen, tilaan, maksan ja saan ko. langat. alan jopa puikottamaan sukkaa ennen kuin tajuan, että nyt on lankahamsterikuu, johon olen ilmoittautunut. itsekin vallan äimänkäkenä katselen keriä lattialla ja jostain harmaiden aivosolujeni kätköistä piirtyy mieleeni yhä selvemmin mitä lankahamsterikuukaudella tarkoitetaan. ingen lankaa ja sillä piste. juu.

tästä, ostanitseltänisalaalankaa-asiasta voidaan vetää johtopäätös myös siihtä miksei tuo mahamakkara katoa vaikka kuinka yritän. syönitseltänisalaasuklaata- tai leivonitseltänisalaapullaa-asiat kuuluvat tuon kadonneen 4%:n  kanssa käsikädessä kulkevaan salaaitseltäni-oireyhtymään.

päivitän tämän myös 4-ryhmäni blogiin kun pääsen vain kirjautumaan sisään. jostain syystä se(kään) ei wörki tänään.