nyt on taas käynyt niin, että armas siippani vaihtaa työmaata...tässä välissähän kävi niin, jotta meistä piti tulla savolaisia ja karjalanpiirakoiden piti vaihtua kalakukkoon vaan kuinkas kävikään. päädyimme oton koulun takia elämään kahta osoitetta, mikä onkin osoittautunut oikein toimivaksi ratkaisuksi ja nyt sitten työ muuttuu helssinkiin...tai no vantaata kai se oikeesti on ja meidän pitäisi keksiä minne tämä koti asukkaineen siirretään..., sillä tällä kertaa välimatka on liian pitkä kuljettavaksi. oioioioi...vähemmästäkin sitä menee pää sekaisin.

vanhempani sekoittivat pakkaa tarjoamalla meille taloaan keskeisestä suomesta, mikä ei ole ollenkaan pöllömpi vaihtoehto sillä 3000m2 tontin ja vanhan rintamamiestalon saa niiltä leveysasteilta huomattavasti huokeammalla kuin pääkaupunkiseudulta, vaan silloin tämä kahden osoitteen eläminen jatkuisi ja koska haluan tällä kertaa löytää "ongelmajätteelle loppusijoituspaikan" tuntuu päätökset ainakin alppien kokoisilta.

lisäksi vaikka olen asunut niin keskeisessä helsingissä kuin töölönkadulla ja sibbossakin, tuntuu pienempi ja ennen muuta tutumpi paikkakunta turvalliselta valinnalta...että tässä vaiheessa saa kehua helsingin lähikuntia vuolain sanoin, kiitos....niin ja jos jonnekin ei missään nimessä kannattaisi ipanoiden kanssa muuttaa asumaan, sekin tieto otetaan ilolla vastaan.

tästä kaikesta johtuen olenkin sitten neuloskellut liki maanisesti. kesällä valmistuneista tässä muutama.. Knittyn Froot Loopit, joihin ihastuin ikihyviksi nähdessäni neuletapaamisessa tiinan wollmeisesellaiset. nää mun on jitterbugista ja kulutus lisätään sit joskus taas eli myöhemmin.

me like.

alkukesästä mulla oli selkeä visio jämänoroille, sillä halusin itselleni paidan joka päällä voin istuskella viileinä kesäiltoina puutarhatuoliin neuloskelemaan. no kesästähän sitten tuli kaikkea muuta kuin viileä ja ajatuskin villalangasta hikisissä käpälissäni tuntui vähintäänkin vastenmieliseltä. valmistuihan paita kuitenkin pikkuhiljaa ja jos ei viileisiin kesä-, niin ainakin syysiltoihin. tää on kiva. malli on oma, tuulian ylösalasjavälillälisäten-ohjeella (enhänmää muuten enää neulokkaa...) ja kulutus taas sitten...joskus.

ja voi kilin kellit! määtein maratonpostauksen ja kaik mänt jonnennii bittiavaruuteen tää pätkä vaa jäi.... aaaaargh! kesälomastamme siis lisää sitten joskus...myöhemmin...