tähän kaikki "päättyi" sveamammalandiassa. jonas tarjosi töissä koko tehtaalle sekä suolaista, että makeaa ja jälkimmäistä jäi kotiin tuomisiksi asti

280210.jpg

kovin näyttää pieneltä ja mitättömältä, mutta kokoa oli semmoiset uunipellillinen...tässä "jämässä". loppu vietiin naapuriin ja sanottiin adjö. no okei, okei. käytiin "säästämässä" ullaredissa..juu ja vähän ullspinnerissä ja ja ja... ja vasta sitten suuntasimme autojen keulat kohti tukholmaa. turun kautta matka jatkui keski-suomeen ja sieltä tänne joen kaupunkiin. että semmolailla.

sitten neulonta-aiheeseen. sny:ni muisti minua ensin tällä herkkupaketilla (eihän noihin suloisiin possuihin tohdi edes niistää..)

280214.jpg

ja sitten tällä

280216.jpg

oton kanssa tuli taisteltua liki verissäpäin nameista ja kotsasta, joka päätyi kuin päätyikin äiteelle. tässä siis voiton "kruunu". otos on kyllä vähintäänkin kehno, sillä napsaisin sen omatoimisesti peilin kautta, mutta niin hieno ja hauska koiruus oli, että piti saada heti ikuistettua.

280223.jpg

kiitoksia ihanainen petra ja tietysti kristel, kun jaksoit taas näin hienon tempauksen järjestää. ihan paruttaa kun tämäkin lysti on nyt loppu. odottelin ja availin paketteja kun jouluna konsanaan.

tässä myös "omalle" sny:lleni lähettämäni viimeinen paketti, elisabeth lavoldin kirja nimmarein, kaksi vyyhtiä villalankaa, loopa, pyyhe ja ruususaippua (ei ole vihje henkilökohtaiseen hygieniaasi tai sen puutteeseen ;O) ).

280232.jpg

tämä siksi, että viimeisessä paketissa oli "rasti", joko arvaat kuka olen..?

nyt lienee paras poistua vaaka-asentoon (tai ehkä kilistelen puikkoja vielä tovin...kovin on kiirettä korvatunturilla). seuraavassa postauksessa neulelöytöjä ja valmiit lapaset...