tervehdys vaan lankakomero ja annem. täältä pesee...ja lisää löytyy..eli tässä muutama pakkomielteistäni:

1. sama juttu kun annem:llä. WC-PAPERIRULLAN TULEE OLLA OIKEIN PÄIN, eli paperin tulee ehdottomasti tulla rullan päältä eikä alta seinää hipoen.

2. VOIPAKETTIIN EI SITTEN KAIVELLA KOLOJA. voi/ margariini otetaan rasiasta pitkin tasaisin vedoin, eikä kouraisemalla. hus pois ruokapöydästä se, joka uskaltaa kaivella koloja beceliimme. jopa otto 3 vee on oppinut tavoille.

3. NÄKKILEIPÄ VOIDELLAAN "OIKEALLE" PUOLELLE EIKÄ POHJAAN, eli sille puolelle jossa on niitä reikiä. sileä puoli on pohja ja sen tulee olla pöytää vasten.

4. RATSASTAESSA HIUSTEN TULEE EHDOTTOMASTI OLLA KIINNI TAI SITTEN LYHYET. en voi sietää "tuulessa hulmuavia" = epäsiistejä kuontaloita jotka harottavat kypärän alta ja pöllyävät tuulessa naamalle, suuhun jne. oppilaani ovat oppineet tavan sitoa tukkansa kerrasta ja itselläni on yleensä lyhyt kuontalo. näitä heppa-asioihin liittyviä oikkuja multa löytyy useampia, mutta tässä yksi turha esimerkki.

5. ENNEN ULOSLÄHTÖÄNI,  HOEN MANTRAA PUHELIN-RAHAPUSSI-AVAIMET. eli luulen selviäväni vaikka mistä katastrofista joka kohtaa minua ulkopuolisessa maailmassa kun nämä tavarat ovat mukanani. hellan levyjen tarkistus kuuluu oleellisena osana rituaaliin.

kummalliset tavat-meemi edetkööt minulta strickerille ja kristelille. olkaatten hyvä.