tässä kuva simply marilynistäni joka sai viimeiset silmukkansa tänään. pieneksi ongelmaksi muodostui helma, joka tahtoo rullautua vaikka virkkasinkin reunaan kiinteitä silmukoita. lisäksi paidasta tuli hieman reilu (joka toivottavasti johtuu siitä että olen itse pienentynyt ;o) eikä mittausvirheestä), eli joudun kyhäämään jonkun patentin kaula-aukkoon. lankana oli siis rowanin cork.

3037.jpg

lisäksi sain tehtyä valmiiksi kaulahuivin tästä hauskasta "sutilangasta", nyt vaan ei muistu mieleen langan nimeä ja olen liian laista lähteäkseni etsimään vyötettä alakerrasta. otto kun on mitä luultavimmin käyttänyt sitä rannerenkaana. palaan sen tiimoilta asiaan myöhemmin. lanka oli tosi riittoisaa ja nro 20 puikoilla sitä kului reiluun kaulahuiviin vajaat puolitoista kerää.

3041.jpg

nyt on työnalla se poncho, jota onkin tehty ja purettu oikein urakalla (sitäkin). jostain syystä en saa pitsikuviota asettumaan malliin (olisi ehkä ollut viisainta olla soveltamatta ohjetta??) ja tuo mohair ei vain ole sitä mukavinta purkaa ja lanka tulee aikas karmean näköiseksi muutaman purkukerran jälkeen...poncho siis lyhenee uhkaavasti kun lankaa menee hukkaan.

tänään posti toi myös lisälankoja roqueeni ja näiden mukana kaksi kerää aivan ihanaa noron silkkilankaa. koetan saada tästä ihanuudesta kuvan blogiini huomenna. harmittaa selkärangattomuuteni, sillä tein vakaan päätöksen tuhota jo olemassa olevia varastoja ennen uusien hankintaa. mutta mites kävi? siinä ne langat ikään kuin varkain livahtivat postilaatikkoomme niitten roquelankojen siivellä....