männäviikolla valmistui pari päähinettä. ihan itsekin ihmettelen miten olen kaiken tämän kiireen keskellä saanut jotain valmiiksi asti...

182718.jpg

lankana se hästholmenista ostamani angora ja malli sovellettu siitä oton aikaisemmin esittelemästä hupusta. tuli vähän tylsä näin yksivärisenä, mutta ah niin ihanan pehmeä. älkääkä kysykö mitä öttiäisiä rinsessa tässä mittailee.

tässä toinen samasta langasta neulottu pipanen. kiinnitysnauhoiksi ajattelin valkoista silkkinauhaa, mutta se on vielä hankkimatta ja kiinnittämättä.

182719.jpg

malli on (saakeli kun ei mitkään nimet pysy päässä...) no jostain kirjasta kuitenkin matkittu. silmukkamäärät, lisäykset ja kavennukset on kuitenkin omast pääst kun mallin langantiheys ei ollut sinne päinkään. tuo angora on muuten niin riittoisaa, että 100g vyyhdistä tulee vielä näitten päähineitten lisäksi joko tumput tai sukat rinsessalle.

kiitos kutsusta. kotiuduttuamme joensuuhun (lehmoon) tulen takuuvarmasti neuletapaamisiin. missä niistä muuten ilmoitellaan?

tuo talotapetti on kaspar & saga-kirjasesta. valmistajakin on mulla ylhäällä "jossain". koitan kaivella nimen esiin seuraavaan postaukseen.