Harjoittelen tässä kuvankäsittelys photoshopilla ja liittelin kukkasia tähän virkkaamaani jakun kuvaan ja päässäni jäi soimaan tuo kipale..ja kahella kielellä. Tässä siis valmistunut vaatekappale:

833380.jpg

Ohjeen bongasin ganrnstudion sivuilta ja mitä kuvan editointiin tulee, on se onnistunut garnstudion väeltä hieman tyylikkäämmin ;O). Ohjetta siis mulkkasin hieman (kuten tavallista) ja kiinnityksen vaihdoin nappiin ja lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen. Farkkujen kanssa parempi kuin passeli.. Lankana Garnstudion Ice ja kulutus 802g.

Lomakin tuli lusittua. Pääosin sateessa. Oli anoppilan reissua yhdistettynä aina niin rentouttavaan Linnanmäkipäivään ja oleilua mummolassa. Kävimmepähän tervehtimässä ihanaista Rauno-varsaakin. Uusin perheenjäsenemme tuntee siis nimet Rauno ja Rane. Jälkimmäinen on alteregonsa..hih..

Edeltäjäänsä Tinttamarelliä voi suuri(?) hevosyleisö käydä katsastamassa tuoreimman Hippos-lehden Bastion-artikkelista. Kuvassa neitee on irkkupojan alla. Itse allekirjoittanut on ruvennut lenkkeilemään (joo-o ihan tosi) ja siirtynyt kuluttamaan erään paikallisen hevoskauppiaamme tallissa seisovan tamman satulaa ja on jälkimmäisestä enemmän kuin ilahtunut. Sillä jos tässä on itse telakalla siihen asti kun Ranen satulaan pitäisi könytä, kävisi hommassa takuuvarmasti hieman ohakaisesti jos voi käydä nyttenkin. Minne ovatkaan kadonneet viisitoista viimeistä vuotta? Vai ovatko ne kentiees muuttuneet kiloiksi kehoni keskitietämille?

Toinen Tinttamarelli, eli kauppa onkin sitten vienyt täti-ihmisen ajan niin, että blogin päivittely, listalla notkuminen ja sähköposteilu on jäänyt todella vähiin. Netissäkin olen surhvannut vain yön pimeinä tunteina allbreedpedigreessä etsimässä Ranelle ristimänimeä. Millonhan on se seuraava loma???

Sitten takaisin neulomuksiin. Viime lomalla, eli heinäkuussa valmistui myös tämä Moda-lehden Reflection-liivi.

833402.jpg

Langankulutus 214g. Tätä aloittaessani tuumasin, jotta noinkohan tulen langan kanssa sinuiksi. Saati valmiin vaatteen, mutta ajattelin laittavani vahingon jouluna kiertämään, ellei tuotos miellytä. Tällä hetkellä kuitenkin tuntuu siltä, että pidän liivin...tosin kantona kaskessa on vielä hienoinen epäröintini liivien käyttämisen suhteen. Kroppani on kuin peruna johon on tökätty neljä tikkua (kädet ja jalat siis), eikä liivit suinkaan tasapainota vaikutelmaa....

Ja viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä taas yks saunapipa, tai voihan tuota muutenkin pipana käyttää..

833417.jpg

Lankana Tove ja kulutus 54g.

Nyt sukan kimppuun. Mul on treffit Eastwoodin kanssa, vaikken tyypistä suuremmalti diggaakkaan, mut annetaan jannulle mahdollisuus ;O).