ja pipotehtaalla on kiirus. totesin meinaan, että jälkikasvu on vailla päähineitä ja ulkona senkun sataa ja viimoo. asia korjaantui muutaman illan salkkareitten aikana ja tässä tulos:

878355.jpg

mini-miina sai päähänsä sublimen baby cashmerino merino silkistä pipasen (kulutus 38g), johon valveutunut äitee ompeli fleeceä ja heijastinnauhaa, sekä kukkakaupasta ostamaani silkkinauhahelmilankahässäkkää somisteeksi ja kruunasi komeuden varastoistaan kaivamalla napilla. rinsessa on tyytyväinen.

878357.jpg

sitten vuoroon tuli oton päähine. lankana ornaghi filatin cashmerino ja kulutus päätä huimaava 25g. musta on joo, kuten kuvasta näkyy. tämä päähine sai puolestaan vihreätä huopaa ja pääkallon somisteeksi ja jamppa painui pipa päässä pihamaalle, jotta vissiin kelpasi hällekin.

olen myös toiminut hevosvälittäjänä, eli yhdistin ostajan ja myyjän ja hevosen ja kaikki asianosaiset olivat tyytyväisiä. lahjuksia jaettiin, kiitos kiitos (heppa-taulu pääsi heti oitis makkarin seinälle) ja allekirjottaneelle ehdotettiin toisen asianosaisen puolelta tuliaisiksi vironreissulta alkohoolia, mutta koska minulla on hieman huonot geenit sen juomiseen kerroin siiderin ja viskin kyllä uppoavan, mutta jos toivoa saa niin villalanka saisi suun vielä muikeampaan hymyyn. suomenniemelle rantautui sitten karvaa vaille kilo eri harmaan sävyjä ja ma olin niiiii-n onnellinen.

muuten muhun on iskenyt lorvikatarri. mandarin petit-liivi on toista hihantynkää vaille ja tökkii... jämälankalaukku on kerran tehty, purettu ja aloitettu uudelleen, pitsisukkanen aloitettu ja liian suureksi todettu vironvillasta...saunahatusta nro kaksi puuttuu kukkanen ja tuhat ja yksi ideaa on suunnitteluasteella (minne ne luultavimmin jääkin...)ja ja ja...yle meni ja pisti serranon perheenkin telakalle, että nyt ei hyvin mee...paits et ryhdistäydyin ja aloitin myös pilateksen.

palaamma astialle kun seuraavan kerran on jotain esittelemisen aihetta.