maalausmotitus on ohi ja drops´in jakun etutakakappale alkaa olla voiton puolella. tänä aamuna noin klo 7 pääsin viimeiselle kuvio-osuudelle...ja puikoilla on montasataa silmukkaa. koetan saada tämän "mattovaiheen" tänään valmiiksi ja kuvaan pyöreän takin ja sitten hihojen kimppuun. tuo rowanin lanka on muuten todella mukavaa neuloa ja ajattelinkin, ihan hiljaa issekseni, että josko hamsterikuukauden jälkeen sijoittaisi muutaman "juuron" tai oikeemmin punnan ja tilaisi tuota lisää meille asumaan.

jonaksen kommentti laukusta oli. tuo on kyllä hieno, mutta ei se oikeen laukku ole, tai ei sitä varmaan kukaan sellaisena käyttäisi. pöh. peflettinä saunassako tuo sitä käyttäisi? vai sienikorina? mulla se on ainakin killunut olalla jo muutaman päivän ja herättänyt hilpeyttä kanssaihmisissä. mikä taas ei ole ollenkaan huono juttu. kyllä mulle nauraa saa ;O).

sitten tuli yks hahtuvapipatilaus, jonka jätän ensi viikolle. nyt ykkösenä on tuo "mattotakki"..

lienee parasta palata sen kimppuun että saisi tuon viimeisen vaiheen vielä valmiiksi asti. huomenna matkaan parin ystävättäreni kansas ullarediin säästämään (siellä ei onneksi myydä lankoja) ja autossa on mukava kilkutella hihoja. takastullessa ei kyllä luultavimmin mahdu kun auto on ihan tupaten täynnä rouvien ostoksia...nimim. sulovilén. ei vain. otto tarttee kevättakin ja sukkia ja nuo uudet raput sellaiset puolipyöreät matot ja multa hajos sähkövatkain. se mitä kaikkea hevo taas tarttee on luku sinänsä...