kylläpä väsyttää. päivä on ollut vähintäänkin kiireinen. aamulla vein auton kestovahaukseen, jonka johdosta olen hurautellut loppu päivän fillarilla ympäri kylää. palattuamme oton kanssa autonvintireissulta klo 7 aamulla teimme kaukalollisen vappumunkkeja, jotka jonas puolestaan vie huomenna töihin (tulihan niitä muutama maisteltuakin...) sitten vein polkupyörällä oton Gittanille (hoitotäti) ja sieltä poljin suoraan tallille. siivosin kaksi karsinaa ja liikutin hevosen jonka jälkeen olikin taas jo hirveä kiire. poljin apinan raivolla takaisin kotiin hakeakseni oton hoidosta, keritäkseni käymään suihkussa ennen vuoden motalalaisyritys-pippaloita, jonne taas oli pakko päästä. valmis ruokapöytä ja ritarit hevosineen tekevät kotiäidin sielunelämälle ihmeitä. nyt olisi siis korkea aika painua yöpuulle, mutta haluan kuitenkin esitellä neulovan ystäväni vielä tämän päivän puolella. tämä projekti on ollut hauska ja minulla on ollut ilo tutustua (klisee, mutta pitää hyvin paikkansa) Riikkaan. käykääpä vilaisemassa hänen blogiaan. meiltä löytyi paljonkin yhteistä..30+ kotiäidit, toinen saksasta ja toinen ruotsista (itseasiassa olemme syntyneet samana vuonna...1971 on toden totta hyvää vuosikertaa! mitä! eikö?), meillä on suunnilleen saman ikäiset pojanviikarit kotosalla ja insinöörimiehet. Riikalla on myös koiruus nimeltä Kolme. lisäksi Riikka neuloo mm. taivaallisia (villa)sukkia, joihin palaan myöhemmin. tähän projektiinhan kuului pikku pakettien lähettäminen (joista ensimmäisen lähetettyäni löysin yhden sinne kuuluvan lankakerän kirjahyllystä ja toisen lähetettyäni pakettiin kuuluvat kukkien siemenet tiskipöydältä...)... ja ensimmäisenä postiluukkuuni ilmestyivät nämä ihanuudet:

3097.jpg

herttainen pupukassi oli syönyt heppakortin lisäksi kerän sockina-lankaa josta olen suunnitellut tekeväni otolle sukat ja lapaset ensi syksyksi, keväistä pörrölankaa joka päätyy ainakin osin sormikkaitteni rannekkeeksi sekä neulemylly. viimeinen onkin suoltanut kilometri tolkulla eri värisiä "lankamatoja" ja nyt olisi ehkä aika ruveta ideoimaan jotain noista pötköistä. aluksi vehkeen käyttö aiheutti hieman hampaitten kiristelyä, mutta kun oivalsin (=tein kuten ohjeissa sanottiin) värkin sielunelämän, on härveli osoittautunut kerrassaan erinomaiseksi vempeleeksi. seuraavassa paketissa oli kaikkenmoisia hemmotteluasioita, joista valitettavasti ei ole valokuvaa. sen verta nopeasti päätyivät hiusnaamiot elvyttämään kaiken kokenutta pehkoani ja kasvonaamiot virkistämään naamatauluani. jälkimmäinen herätti suunnatonta hilpeyttä otossa, joka nauraa kikatteli äitilleen ja muistaa mainita maskista vieläkin. lisäksi paketissa oli vaniljan tuoksua jota olen poltellut tuoksulyhdyssä sekä nämä söötit nallenenäliinat, joissa puolestaan valitettavasti on se huono puoli, ettei niihin raaski niistää.

3096.jpg

olenkin koristellut tyhjiä lasipurkkeja decoupace (elkää takertuko oikeinkirjoitukseen!!!) -tekniikalla ja ajattelin uudistaa muutaman kukkaruukunkin.

tänään posti toi viimeisen (ikävä kyllä, on tämä ollut vaan niin mukavata) paketin:

3095.jpg

nämä yli-ihanat sukat ja sormipuikot. ensimmäiset olivat juuri passelin kokoiset ja rupesin välittömästi himoitsemaan sellaisia läpinäkyviä muovikenkiä. tietääkö joku mistä niitä saisi ostaa??? sormipuikkoja taasen olen etsinyt hartaudella varmaan viimeisen vuoden ja nyt minulla vihdoin viimein on sellaiset (yhtä hymyä on hän ;o).

kiitos ninnille upeasta tempauksesta ja kiitos ystävälleni riikalle, sinuun oli ilo tutustua (klisee, mutta tosi nro II)

kauniita unia kaikille!