juupa juu. viime päivinä on tullut kirottua kaik mahdollinen maan ja taivaan väliltä. muutostressiä, jonas kipeänä ja joku kelvoton on vielä syöttänyt otolle villisiemeniä.

muuttofirmakin toi pahvilaatikoita. tasan kaksikymmentä. epäilivät koko kämpän mahtuvan kuuteenkymmeneen. pieleen meni. 16 laatikkoa on käytetty (=täynnä) eikä täältä tunnu mikään harventuneen. johan pelkät langat veivät kolmisen lootaa...plus olohuoneen kaksi arkkua ja ja ja...

puikot ovat siis suhisseet talossamme hieman harvakseltaan. esittelen kuitenkin jo jokin aika sitten valmistuneen miinan syyspipon. valitettavasti kuvassa pääosaa näyttelee rinsessa eikä pipanen kuten olisi ollut aikomus. var så god.

202282.jpg

malli omast pääst ja lankana joku hyvin marinoitunut merinokeränen. muistaakseni get knittediltä ja käsinvärjättyä sellaista.

kuulumisia-blogista nappasin oivan nappulan tuohon sivupalkkiin. tänks vaan!

menin sitten osallistumaan myös socktoberfestiin. jospa saisin yhdet sukkaset edes neulottua. olen toivottoman saamaton sillä saralla. asia on nyt vaan niin, että jojensuussa taitaa olla vähän "talvempi" kun täällä, joten lämpimistä jalkumista on kohta varmaan huutava pula.

marin blogista löytyi oiva tempaus, johon liityin siltä istumalta. kohdallani langaton lokakuu tulee varmasti olemaan poikkeuksellisen helppo, sillä muutto syönee suurimman osan ajastani ja lisäksi muuton yhteydessä vietän muutaman tovin nettipimennossa etten pääse edes visapoloa vinkauttamaan.

ninniltä tilasin nämä herkut...siis nythän ei vielä ole lokakuu...maiskis ja nam...

202285.jpg

päässäni oli vielä tilausvaiheessa tuhannen ja yksi käyttötarkoitusta herkuille. sitten ideat köpöttivät ohi kun vanha ruuna..kop kop kop ja nyt on pää aivan tyhjä. tyydyn siis silittelemään vyyhtejä paremman puutteessa.