ja pahemmaksi muutut jatkuvasti...lauloi juliet jonesin sydän 80-luvulla ja selkeesti biisi oli tehty musta.

äsken soitti taas erään nimeltä mainitsemattoman hakukoneen myyntitykki..joo. sieltä ei oo soitettu kun kolme kertaa puolen vuoden sisällä ja tää oli neljäs ja tokaviimeisin miesmyyjä oli vähintäänkin tyrkky ja töykeä ja samaan kastiin kuului ensimmäinen naismyyjistäkin. no niin tai näin. kerroin tämänpäiväiselle, että teiltä ollaankin jo muutaman kerran oltu yhteydessä ja kiitos mutta ei kiitos ja että olen päättänyt että jos google-hakua tarvitsen, otan sen suoraan googlelta. tämä jamppa ymmärsi loistavasti puhetta ja sanoi että mikäs se siinä, mutta voisiko hän saada tietää, miksi olen päätynyt tähän. tässä vaiheessa en kerennyt näkemään sammakosta edes toista jalkaa ennenkuin olin jo muljauttanut suustani "siitä yksinkertaisesta syystä, koska pari aikaisempaa myyjäänne ovat olleet niin h***tin vastenmielisiä, etten halua olla lafkanne kanssa missään tekemisissä". siinä se oli. rupisammakko koko komeudessaan. poika oli muutaman piinaavan sekunnin täysin hiljaa ja sitten sitä rupesi naurattamaan ja sanoi, että tuollaista vastausta hän ei olekkaan vielä saanut. johon hymistelin jotain "minulta ei kannata kysyä mielipidettä, sillä olen maailman huonoin valehtelija ja sanon aina kaiken suoraan enkä lisäksi osaa käyttäytyä ja ei pidä sitten kysyä jos on pientäkään mahdollisuutta ettei halua kuulla vastausta". siinä sitten toivoteltiin hyviä viikonloppuja ja nyt mulla on moraalinen krapula.

ja sitten miellyttävämpiin aiheisiin, eli neuleisiin...joita on valmistunut mutta joita ei ole viimeistelty (mikä ei ole miellyttävää). laiskuuksissani isännän syntymäpäivälahjapipo (huomenna) vaihtui isäinpäiväpipoksi ja pakettiin haettiin hitlerin taisteluni-kirja suuresta suomalaisesta. miinan lapaset taasen on kukkakoristeita vaille valmiita ja mystery-sukasta on toinen ensimmäisestä ohjeesta puolivalmis.

villa villekullaan tuli taasen vähän eloa, kun...

2025408.jpg

amaryllis-neitosen sulhanen (joka siis haisi niin hirveästi sikarille (tai ehkä se oli tavan malboro, tiedä häntä) matkustettuaan tupakkavaunussa morsiamensa luo, että tuulettui viikon takaterassilla) on viimein saapunut morsiamensa luo. he ja amarylliksen vanhapiikasisko hyacint (parvekkeella) etsivät siis omaa kotia ja asuvat siihen asti villa villekullassa.

näihin kuviin ja tunnelmiin päätämme raporttimme tänään ja siirrymme halloweenmuffinssitehtaalle. käytökseltänihän olen jo todistetusti tosimörkö, eikä ulkonäkökään ole kaikista kukkein, joten muuta rekvisiittaa en taida tähän teemajuhlaan tarvita....tai ehkä sittenkin pistän päähäni ne vilkkuvat pirunsarvet ja koska siippa sonnustautuu frankenstein-naamariin (ei meil mitään bileitä ole, lasten kanssa vaan syödään verisiä sormia ja aivomuussia ja niitä hämismuffinsseja), olen minä siis frankensteinin morsian :O) hihhii! älkäähän sitten kompastelko kurpitsoihin tai pudotko luudilta!