..ei oo juhlia tiedossa, mutta ahkeruutta ja ressiä senkin edestä. kamikazeviikonloppu suomeen on takana (huh huh) ja mahat pinkeinä saavuimme kotopihaan puoli yksi. minä keittämään spaghettia perheen miesväellä päiväruoaksi. jonas töihin ja otto hoitoon yhdeksi ja sitten jouluvalmistelujen kimppuun. ompelukone huutaa armoa viereisessä huoneessa ja kirjoo tonttuja niin vimmatusti (taputan sitä ymmärtäväisesti aina langanvaihdon yhteydessä). minä pykästän kortteja..mmm..ja notkun netissä...kameravertailua katsokaas. ja koska teksti on niillä sivuilla niin kovin pienellä präntättyä, siirryin blogini päivitykseen ihan vaan silmiäni lepuuttaakseni...canon digital ixus 750 on oma suosikkini, eikä vähiten siitä syystä, että sen valikon ja käyttöohjeet saa jopa suomenkielisenä. vastapelurina on olympuksen [mju:]digital 800. päättäköön ja maksakoon jonas.

suomireissulla kilkuttelin vimmatusti hahtuvapipoja. toinen on antenneja vaille valmis ja toinen reilun puolen välin. sitten vaan jännätään, mitä pesukoneesta tulee ulos. löysin myös joskus kevättalvesta tekemäni huovutetut töppöset (sukat), jotka jäivät minulle liian pieniksi ja odottelemaan aikoja parempia. nyt se aika on tullut ja töppöset matkaavat äidilleni joululahjaksi. vaikka mielestäni aloitan jouluvalmistelut jo hyvissä ajoin ja poimin pitkin vuotta alennusmyynneistä mukaani asioita pukinkonttiin, onnistun jotenkin aina aiheuttamaan itselleni totaalistressin viimeisillä viikoilla. kiitos kuitenkin fazerin pähkinäsuklaalle, jota mussutan kiivaasti tässä kaiken ohella (sitä missä on niitä ihanaisia kokonaisia pähkinöitä...) ruskean kuolan valuessa suupielistäni, poistuu stressi ihan kuin itsestään...hetkiseksi...

suomessa tapahtui muuten jotain kummaa. menin appivanhempien koneelle katsastamaan blogilistaa ja joka kerta kun laitoin osoitteen yläpalkkiin ja painoin enteriä, muuttui blogilistan osoite joksikin tissipimppikikkeli-sivuston osoiteeksi ja näytölle pläjähti toinen toistaan uhkeampia ruumiinosia. lisäksi esiin pomppasi myös toinen vastaava popup-ikkunan ominaisuudessa. en siis surffannut blogilistalla vaan siirryin puhdistamaan konetta siihen iskeneistä viruksista, joita löytyikin 43. koneessa oli vanha norton ja uusi f-secure, ja koska ensimmäistä ei ollut poistettu ei jälkimmäinenkään suorittanut tehtäviään. en tiedä ilahduttavatko alapääasiat appivanhempiani jatkossakin, sillä vaiva jatkui kuppientapon jälkeenkin, mutta ainakin oma koneeni näyttää toimivan moitteettomasti, joten vika ei vissiin ole lähtöisin blogilistan sivuilta.

hoh hoijaa. aika palata joulukorttien seuraan. illalla on vielä luvassa hevostelua p...anmättöineen ja iltaruokintoineen ja sieltä palattuani aijon painua saunaan ja soffalle filtin alle kilkuttelemaan pipasia...joudun ehkä myös jatkamaan suklaansyöntiä, sillä stressi se on pelottava tauti..