tässä miinalle tekemäni pipo (hirviä pipobuumi päällä. niitä sikiää ihan päivittäin...pari on valmiina odottamassa vuoroaan valokuvaukseen, yksi puikoilla ja ainakin kolme ajatteluasteellea....). kuvassa päähinettä esittelee otto, joten muutama vuosi taitaa vierähtää ennen kuin miina tätä käyttää. lankana colinetten "joku" ja malli omast pääst. virikkeitä on toki otettu.

187659.jpg

joku tahi jotkut kyselivät neulontalistalla, josko joltakulta löytyisi jemmasta virolaista villaa. minulta löytyi nämä, jotka olen halukas myymään tai vaihtamaan, joten "tarjouksia" otetaan vastaan sähköpostitse rullakkoathotmailpistecom.

187660.jpg

edit: langat ovat löytäneet uuden kodin. kiinnostuneita oli yllättävän paljon ja lankoja valitettavan vähän. näin siis tälläerää.

lankavarastoja myllätessäni tulin tulokseen, että suomeen muutettuamme myös minun blogissani on esillä uutta kotia etsiviä vyyhtejä, myttyjä, keriä ja nyssäköitä.

nyt pitänee mennä aamupalan laittoon. kolme valittavaa ääntä kantautuu korviini yläkerrasta.

ps. mitähän nappulaa kamerasta olen mennyt taas käpälöimään, jos kuvien aukisaamisessa on vaikeutta....olen enemmän innokas kun älykäs etsiessäni uusia mahdollisuuksia teknisistä laitteista..plääh...