ja neulonu (=kattonu tv:tä) reippaasti ja sain kuin sainkin ihtelleni pipaseen sopivat  huovutetut lapaset. lankana on dropsin alpaca (siis sama kuin päähineessä, mikä muutaman kuukauden piileskeli työhuoneen soffan alla) ja kirjailulankoina könöstyynyistä kauan sitten jääneet langanpätkät. kulutus 120g. myös pipo sai saman sorttiset koristukset, mutta koska oli kuvaushetkellä hukassa, esittelen vain lapaset.

1312066.jpg

lopullisen olomuotonsa saavutti myös vuosia marinoituneet kerät ( 158g) ullspinnerietin doredo-lankaa. muistelin joskus nähneeni ko. kehräämöllä vastaavan do-redo-huivin ja eikun tekemään:

1312072.jpg

huivi sai nimekseen tuhatjalkainen. oli semmonen vasurityö, eli ei paljon aivoja vaatinut. tosin tällä hetkellä aivoni ovat jossain lomalla, ettei ne olleet käytettävissäkään.

sitten askarreltiinpaskarreltiin kynttilälyhtyjä peltisiivistä ja pilttipurkeista.

1312078.jpg

näitä valmistui neljä, mutta yksi pudotti siipensä kuvaushetkellä ja joutui uudelleenliimaukseen.

olen myös neuloskellut tilkkuloisii (46g), mutta näitä ei taideta laskea hamsterigrammoiksi, koska ne eivät vielä(kään) ole muotoutuneet miksikään...

1312082.jpg

ai juu ja vaikkei tapanani ole ruokaohjeita kirjootella, niin yleisön pyynnöstä tässä tulee nacho-låda:

2 pakettia jauhelihaa * 2 pussia taco-maustetta * 2 philadelphia (kirjotetaaks näin?)-juustoa * 1-2 prk ranskankermaa * halutessa sipulia (joka paistetaan jauhelihan kanssa) ja tomaattia (laitetaan jauhelihan päälle ennen juustokermasösseliä. * nacho-lastuja (niitä kolmion muotosia maissilastuja) tahi keitettyä riisiä

paista jauheliha (ja sipulit) ja sekoita siihen taco-mausteet ja vähän vettä. kaada seos uunivuokaan (laita päälle tomaattiviipaleet).

sekoita juusto ja ranskankerma ja kaada jauhelihan päälle.

paista uunissa noin vartin, eli kunnes pinta vähän ruskistuu...tai sitten ei...

syö nachojen tahi riisin kanssa, sormin tahi haarukalla.

kangaskasa kyseli huivin ohjetta ja se löytyy gnitted gifts-kirjasta ja on nimeltään chevron scarf. löydätkö vai...?

nyt postiin matka käy...niin ja missä hitossa viipyvät mun amazonista tilaamat neulekirjat? TÄH?