tänään pänninnän aihe on ensisijaisesti interweave knits. väitän maksaneeni laskun 18.10.2005 ja he väittävät etten...tai juu, mutta että korttini olisi ollut vanha, eikä summaa näin ollen olisi veloitettu. kortissa lukee kyllä voimassa 2/2006 ja raha on lähtenyt visaltani. pemalautajurkele. jonaskin on reissussa jotta en saa edes skannausapua ja hieman parempaa englanninkielentaitajaa. jos jollekulle tulee ko. lehti ja olisi lähiaikoina ollut tekemisissä maksun kanssa, voisiko ystävällisesti tarkistaa tarkan vastaanottajan nimen (näkyy siis laskussa) ja tilaushinnan. minulta kun on veloitettu joku "tarjoushinta", eli 30,00 vaikka näissä saamarin kirjeissä jota sieltä tippuu laatikkoon harva se viikko seisoo 31,00...että voisiko vika löytyä tästä? lehtiä sitävastoin ei ole näkynyt.

toinen jurpinnan kohde on jonas, tai paremminkin hänen poissaolonsa. otto koettelee ikävissään (ensimmäinen päivä tänään siis) äitinsä hermoraukkoja ja itse tunnen itseni vähän "toinen jalka lyhyemmäksi". mietin juuri, ettemme ole taineet olla erossa toisistamme kokonaista kahtatoista päivää sen jälkeen kun tapasimme. paljonhan hän on ollut reissussa, mutta käynyt välillä ainakin kääntymässä kotosalla. ei meillä mitään rinsessaruusus-elämää vietetä. tavallista arkea vaan, mutta silti.

iltapäivällä kampesin itseni myös hevoni selkään. ilma oli auvoisa. aurinko helotti täydeltä terältä, hanki (se vähäinen mitä täällä on) kimmelsi ja linnut visertelivät. en millään viitsinyt mennä maneesin tunkkauteen, vaan ajattelin tehdä kontrollikierroksen kentällä ja painella sitten metsikköön jolkottelemaan ja nautiskelemaan keväisestä säästä. ihan leppoisasti matka jatkuikin metsään asti. hevoni oli pörhäkkä, mutta mitäs pienestä näinkin kauniina päivänä. sitten puhelimeni alkoi soimaan jossain takkini sisätaskun käänteissä. soittoäänenä minulla on oton laulua ja volyymit melko kovallaan. vaikka kolmevuotiaani onkin melkoinen pavarotti, ei "kauan sitten asui maalla pikkupoika villi" jne. miellyttänyt ponini sävelkorvaa vaan tämä jähmettyi ensin paikalleen ja sen jälkeen jatkoi matkaansa vinkuen ja villisti koikkelehtien, meikäläisen kaivellessa telehvoonia toppatakin kätköistä ja toisella kädellä ohjissa roikkuen. sain karjuttua ystävättärelleni "soitan myöhemmin, peli on vähän villi" ja survottua puhelimen takaisin jonnekin takkini uumeniin, mutta ei hevo siitä enää tokeentunut. mennä kohelsi eteenpäin ja sanoi aina välillä trööt. se siitä leppoisasta maastokävelystä...ja minä kun olen vähän rauhoittanut tuota ratsastelua maha-asukkaan takia. se tykkää kovasti kyydistä, mutta ei sen loppumisesta. tänäänkin kun pääsin alas yhden villikkoni kyydistä, alkoi pikkukaveri raivokkaan mahani mukiloimisen.

iltasella aloitin uudelleen paidan siitä vaaleanpunaisesta tusshenasta, ja epäilen, noinko ko. väri sittenkään passaa minulle. pelkään pahoin näyttäväni luomuksessa miss piggyltä.

tässä kuvat sekä emmyn kuolainpyyhkeestä, että novitan woolista (merinosellaisesta) tekemästäni vauvan pipasta. bibon innoittamana virkkasin tähänkin kukkasen... en tiedä kumpi omassa mahassani möllöttää, mutta muutama ystävättäreni on niinikään "kantavana", joten eiköhän joltakulta ulos tule tyttönenkin.

gallerypic.php?id=32641

gallerypic.php?id=32643

nyt pistään jamppa petille ja tusshenan kimppuun. lisäksi otan hömpsyt cola light-pullosta ja...nam...

ai juu. jonna pyysi ohjetta chilihihattimeen. koetan saada sen oton aamukerhon aikaan blogiini em. paidan kuvan yhteyteen. tai ainakin jotain osviittaa vaatteesta.. ja laura: eemelini on kommenttiosiossa. kiitän ja kumarran jo etukäteen vaivannäöstäsi!