hei taas! eilen oli sitten se hieroja. nautin maatessani hierontapöydällä kuulematta sen paremmin oton pulputusta kuin jonaksen ääntäkään. hieroja sitävastoin oli valitettavan puhelias, joten en päässyt nukahtamaan..tai no tarkemmin ajatellen nukahtaminen ei ehkä olisi tullut kysymykseen, sen verran tuntui tätin otteet hartioiden ja ristiselän seutuvissa.

neulerintamalla on puolihiljaista ja vähän motivaatiohukkaa. oton kanssa teimme vanhoista rakumöhkäleistä ja verhoklipsuista puutarhapöytään (varsinainen puutarha, muutama hassu neliö...) pöytäliinan pidikkeet, jotka kuvassa killuvat vessan verhossa. hieman erimittaisia niistä tuli, mutta kuten sanonta kuuluu "hullu ei huomaa ja viisas ei virka mittään".

3026.jpg

lisäksi askartelimme silmukkamerkkejä rautalangasta, helmistä ja jostain tuntemattomista renkaista.

3027.jpg

aloitin myös elisabeth lavoldin jade-paidan. päätin tehdä pyörönä kainaloille asti...tapaan kutoa vähän paksummilla puikoilla joten työ etenee tuskastuttavan hitaasti, jos edes "kokoajanoikean" tekeminen helpottaisi.. lankana spar grisenistä (paikallinen aholaita) löytämäni puuvillalanka...vähän kotiväen oloista jos sitä jotenkin pitää luonnehtia...

nyt katsomaan helikopteripelastusnäytöstä satamaan (isä ja poika hyppivät innosta ;o) ).