kävimme eilen sukuloimassa grännassa:

150888.jpg

tarkoitusenamme oli viettää päivä visingsöllä (piti mennä aurinkoisena lauantaina, mutta jonaksen "piti" tehdä töitä..kele..). teimme retken sateisena sunnuntaina ja pääsimme jopa lauttasatamaan asti, jossa meille kerrottiin että vapaita lauttapaikkoja visingsölle kyllä löytyy, vaan ei paluuta. kotimatka alkoi hieman hiljaisissa tunnelmissa. jonas yrtti kyllä lahjoa minua grännan kalasavustamon lohikebakoilla, jotka totta vieköön olivat herkullisia, vaikken tätä siipalleni sanonutkaan.

paluumatkalla pysähdyimme hästholmeniin, jossa puoliskoni lepyttely vihdoin viimein tuotti tulosta ja olin naama muikeana koko kotimatkan. herkullinen leipä ja vichyä kahvilasta sekä nämä kerrassaan ihanaiset angoralangat käsityöpuodista:

150896.jpg

vasemmanpuoleinen on 70% angoraa ja 30% villaa. oikeanpuoleinen, todellisuudessa hieman enemmän mustikka 50%-50%.

automatkalla valmistui keinokuituhuivi (50g), joka toistaiseksi olkoon project spectrumin elokuun työni. toinenkin teemavärin mukainen tuotos on valmistumassa. kauluksesta puuttuu vain noin 5 cm...

150901.jpg

koska rinsessa on jo 3kk, pyysin isääni tekemään hänelle rauhala-nukkekodin. lähinnä yksinomaan siitä syystä, että voisin itse askarrellapaskarrella sinne asioita. oton kanssa aloitimmekin tärkeimmästä, eli ruoasta. tässä pari pizzaa ja muutama omppu fimo-massasta. palmunkin teimme, mutta otto vohki sen  kartongista, hiekasta ja liimasta tekemäämme lego-laivojen merirosvosaareen.

150905.jpg