niin siinä sitten kävi, että sytyck (so you think you can knit) patisti minua esiintymään broadwaylle...

Haasteesi on BROADWAY. Kirjoneuleet vievät mennessään. Usko pois! Etkö usko?! Kokeile! Hirvittävätkö monet värit? Kirjoneuleen ei tarvitse kukertaa sadoissa väreissä, vaan voi olla myös hillitysti yhden värin eri sävyjä. Ellet vielä tunne ”ilmiötä” Kaffe Fassett, niin nyt on oiva tilaisuus tutustua! Tai ehkä inspiroidut enemmän perinnekirjoneuleista?! Haasta itsesi toteuttamaan kirjoneule juuri sinulle sopivalla tyylillä!

mää kyllä tykkään kirjoneuleista ja olenhan mää joskus niitä neulonutkin...olenko?...ööö....lasketaanko raidallinen kirjoneuleeksi?..lasketaanhan?...eikun joo. kyllä mä silloin joskus 80-luvulla tein novitan bluesista semmottees paidan jossa oli musta alkuasukasrivi jonkun toisen värisellä pohjalla....se on kyllä varmasti kirjoneuletta jos mikä...paita ainakin oli kirjava. siinä siis oli useampaa väriä...

mulla ei oikeesti ole mitään kirjoneuleita vastaan. päinvastoin. ne on upeita, mutta niitten tekeminen....aloitin viime talvena lapasia mutta jo muutaman kerroksen jälkeen hokasin tavassani neuloa pikku puutteita kun takana vilistävät langat vetivät työtä jotenkin kasaan....tarkemmin sanoen ihan myttyyn...ei tullut lapasista valmiita ja nyt...aijon voittaa itseni ja saada aikaiseksi jonkun joka ei vedä kasaan...ainakaan kovin pahasti..