tässä on nysvätty mystery shawl ykköstä tovi jos toinenkin ja nyt se on vihdoin viimein valmis. en ymmärrä mikä meni pieleen, sillä vaikka kuinka pingotin en saanut sellaista hauskaa reunaa kuin jotkut muut ovat saaneet...en nyt viitsi, jaksa enkä halua lähteä kaivelemaan blogeja linkittääkseni, mutta varmaan tietänette mitä tarkoitan. lankana kesäretkeltämme investoimani ullcentrumin linea (3 säiettä pellavaa, 1 säie puuvillaa). vähän pieni tästä kyllä tuli:

17558.jpg

sitten posti toi taivaallisen paketin. kiitos neulova ystäväni (henkilökohtaiset kiitokset lähetän eemelitse tuota pikaa. piti vain heti päästä hehkuttamaan blogissa ;o)....). paketti oli siis paratiisi, lankoja, lehtiä, puikkoja, aivan jättihellyttävät sukat puikkojen päihin ja fimo-massaa:

17559.jpg

eli puuhaa ankeisiin syysiltoihin. fimo-massa pääsikin heti kaksien kätösten käsittelyyn, muttei vielä uuniin asti (odottelevat lautasella astiakaapissa...toivottavasti jonas ei erehdy luulemaan marsipaanikikkaleiksi...).

eilen tein oton suosiollisella avustuksella myös gerberamaljan...tai siis laitoin gerberan maljaan....pytty oli kyllä valmiina kaupasta...

17560.jpg

huomenna onkin isien päivä, joten tähän "juhlarehuun" voinkin päättää blogeiluni tällä erää.