ensimmäinen kirjoitukseni sitten otti ja hävisi bittiavaruuteen että suihkis vaan...(ärrinmurrin)

lankahamsterikuukaden ensimmäinen työ on tässä. pipanen, lankana novitan aino ja mikäsenniminytolikaan-pörrölanka. ihtelle niitten aikasemmin valmistuneitten lapasten kaveriks. langankulutus 58g

392114.jpg

seuraavaksi tein ystävättäreni tytölle kämmekkäät niinikään mikäsennytnimiolikaan-pörröstä. tyttö keksi, että kämmekkäitä voi käyttää myös baletissa säärystiminä...hyvä niin. lankaa kului 43g, eli ällön vähän jäi jäljelle 50g kerästä, mutta eiköhän siitä kukan virkkaa...tai jotain...

392120.jpg

tänään valmistui koko kuukauden kakkostyönä roikkunut huivi-shaali-kaulaliina.

392139.jpg

idean tähän otin uusimmasta modasta ja sovelsin hieman. kuvassa ei oikein erotu tuo "kaulus", mutta semmoinen siinä kuitenkin on. tein kuitenkin kauluksesta kolmion mallisen, jotta huivia voi käyttää myös päähineenä. lankana sisareltani..ääh..eiku joulupukilta saama pörrölanka (taas kerran)...lankaa kului 212 g.

392542.jpg

nyt puikoilla kilisee samos-paita otto-oravalle. tämä kun on jo pitkään kärttänyt jotakin itselleen.

myös toinen jälkikasvustamme, neiti tirppa von tärppänen, eli miina on suuresti kiinnostunut langoista..tai vaihtoehtoisesti on osoittaa suuntautuneisuutta suuhygienistiksi. hän kun ryömii vimmatusti lankakerän luokse sen nähtyään ja junttaa siitä pätkän hampaittensa väliin (huom! viisi kappaletta), jota sitten nykii raivoisasti.

nyt petille. flunssa kun on taas jallittanut meidän perheen, niin lienee paras mennä toipumaan että jaksaa taas huomisen koitoksissa.