otto sai joululahjasi peppi-videon, josta hän selvästikin imee vaikutteita.

31408.jpg31407.jpg

peruukista kiitos vantaan ikealle, joka avajaishulinoissa jakoi asiakkailleen tuollaisia. hurjan merirosvopäällikön hatun tein eilen ja naamakin piti suhata eye linerillä. siinä maalatessa totesin, että mitähän minäkin moisella teen...muuta kun lapseni iloiseksi. oton pyytämän hameen tekoon en ole vielä ruvennut, sillä toivon serkkujen perintöessun ja t-paidan riittävän pojalleni.

neulerintamalla on ollut vähän hiljaista. kohta tosin valmistuu hihatin (vielä resoria vaille) ja nämä kippurakärkitossut nro 1. sain eilen vihdoin viimein kirjailtua (huomatkaa kuivuneet nilkkani ;O) ).

31406.jpg

ohjeen bongasin siis kristiinan silmukat-blogista. kiitos ja kumarrus. tossu nro 2:sten hahtuva loppui pahasti kesken, ja koska jonaskin tilasi itselleen samanmoiset, joudun ehkä pakon sanelemana piipahtamaan pirtin sivustoilla ennen hamsterikuukauden alkua...

tuo neuleolympialaisidea, jonka hokasin täältä kuulosti myös houkuttelevalta, varsinkin kun se osuu juuri hamsterikuukaudelle...ja suomalainenhan voittaa aina...(kuten kaikki muutkin näissä olympialaisissa). jonaskin on lähdössä omalle keski-euroopan mäkiviikolleen juuri kuun taitteessa, joten aikaa hamsteritekeleille on ainakin luvassa (kun kodin voi jättää huoletta heitteille kun ei ole kukaan valittamassa siivouksesta tai paremminkin sen puutteesta...)

edellisten lisäksi olen tässä viime päivinä tuhonnut puikoilla olevia töitä purkamalla. tappoon joutui niin tushenapaita kuin pari muutakin tekelettä. lisäksi olen suunnitellut (hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikös juu?) hamsterikuukauden tuotoksia. villaisista kool aid-langoista ajattelin clapotista ja puuvillasellaisista weekend knitting-kirjan vauvanpaitaa...sit ois vielä se tusshena...ja tietty kilo tolkulla muutakin lankaa, mutta tässä nämä ensimmäiset.

nyt ompelukoneelle ja digitointipuuhiin. päässäni pyörii yksi huovutettu-ommeltu-kirjottu laukku, joka pitäisi saada ideasta toteutetuksi...