viikonloppu oli ja meni ihanassa kevätauringon paisteessa. ja mikäs siinä paisteessa olikin tehdä kevätsiivousta ja pestä ikkunoita :o| , mutta ompahan sekin homma tältä keväältä tehtynä. oton kanssa saimme myös valmiiksi tilda-linnut, jonka tarvikepakkauksen tilasin panduro-hobbyn alesta joskus ennen pääsiäistä.

3044.jpg

lisäksi valmistui myös poncho, josta puolestaan tuli ehkä hieman toivottua lyhyempi koska mohair loppui kesken, eikä sitä ollut enää lisää kaupassakaan. ponchon yläosan "malli" on lainattu drops-lehdestä ja alaosan pitsimalli rowanin mekosta (joutui tosin hieman muuntelemaan että sai mallaamaan ponchoon...

3046.jpg

otto ilmoitti heti vaatteen nähtyään, että tässä on hänen hevosensa uusi loimi ja puki sen välittömästi keinuhevoselleen. (pokua ja muita keinuhevosia, voi käydä ihailemassa puuseppä terhin kotisivuilla).

3043.jpg

eilen puuhastelimme ullan ohjetta soveltaen legs-pupun,

3050.jpg

jonka neulahuovutettu soma hännäntöpö irtosi het ensikättelyllä.

3049.jpg

otto risti pupun jenssuksi kummisetänsä mukaan ja kertoi sen olevan unilelu. siksi se päätyikin, sillä aamulla pedatessani sänkyäni löysin pupun lakanoista ja totesin mieheni maanneen sen littanaksi. tehokkaalla elvytyksellä sain jenssun henkiin ja alkuperäisen muotoiseksi.

eilen tuli myös ihanainen paketti neulovalta ystävältäni, mutta siihen palattakoon myöhemmin kun neulova ystävä-projekti on tullut esittelyvaiheeseen.

nyt lähden tästä kilkuttelemaan puikkoja tuokioksi takapihan auringonpaisteeseen ja sitten kuopsuttamaan nelijalkaista ystävääni.