niinkuin nuo nurkista löytyvät ja listalle päätyvät langat eivät jo tarpeeksi aiheuttaisi päänvaiva, kantoi posti-pete tänään kotiimme jättipussukan tilaamiani lankoja rowania, jotain jota en edes muista ja ihanan silkkivyyhdin. korruptiona sain vielä tikkarin ja kuulakärkikynän. lisäksi tulivat ne tilaamani rebeccat, joita olenkin sitten tavannut pitkin iltaa...mitä tältä tavaran siirtämiseltä olen ehtinyt. koetan saada aikaiseksi napsaista pari valokuvaa tänne huomenissa.

aikas paljon muuten mahtuu tavaraa (turhaa sellaista, kuten jonas asian ilmaisi) yhteen pieneen huoneeseen...tai noh...kahteen. tärkein, eli tää mylly on nyt löytänyt paikkansa "kellarista", joten eiköhän tämä tässä. onhan mulla aikaa...(vitsi, vitsi, vitsi!)

neulomisesta ei vaan tahdo tulla yhtikäs mitään. pääni on täynnä ajatuksia ja ideoita ja lehdet väärällään mukavia malleja. otan langan ja puikot, teen ja kotvan kuluttua huomaan purkavani tekelettä. pitäisi latautua hamsterikuukaudelle...no ehkä tämä on sitä alkuverryttelyä...