... vaikka sekä hippytakki, että tietokone ovat yrittäneet tehdä selvää meikäläisestä...jälkimmäinen kieltäytyi yhteistyöstä nettiboxin vaihdon yhteydessä...mutta suomalainen sisu vie läpi vaikka harmaan kapakan seinän, vai mites se nyt menikään, eli täällä taas.

kiitos kristel oivallisesta ideasta hippy-takin suhteen (ja jarille herttaisesta kommentista, olen otettu). olinkin jo ottamassa kristelin neuvosta vaarin ja kirmaamassa hakemaan fiskarseja kun päähäni pälkähti kammottava ajatus... entä miten käy muiden ympärilläni lojuvien neulomusten, jos annan itseni ja ennen muuta oton nauttia hipyntaposta.... sieluni silmin näin kaikkien "ihan kivojen" juttujenkin leijuvan epämääräisinä langanpätkinä vastaani jo ulko-ovelta ja katsoin parhaimmaksi jättää fiskarsit keittiön naulaan. sitävastoin pidimme hippyhautajaiset ja tungimme tekeleen syvälle jättisuuren pahvilaatikon uumeniin varastoomme. ehkä joskus, jonain päivänä, tapaan jonkun kummallisen ihmisen, joka tahtoo juuri tuollaisen hippytakin...

tässä viikon kuluessa olen saanut pääteltyä, yllätys, yllätys, hippylapaset (ohje jostain männätalven novitasta muistaakseni). langasta huolimatta tumpuista tuli oikein mukavat, että jotain hyvää hippystäkin.

13392.jpg

lisäksi tein yhden kaalimatopipan itselleni jostain tuntemattomaksi jääneestä mohairlangasta.

13393.jpg

pipa on höyrytystä vaille valmis ja hieman suuri mallina toimineen otto-oravan päähän, mutta tämän ehdoton favourite. täytynee tehdä pojalle oma myssy.

lisäksi tein vielä lauran blogista bongaamallani ohjeella tämän bb-pipan.

13394.jpg

nyt on aika painua pakkaamaan, sillä kiljusen herrasväki lähtee tiistaina tervehtimään sisartani perheineen sveitsinmaalle. en muuten ymmärrä miten ryan air kannattaa, sillä ostimme liput englantiin 3 kr:lla (eli about 0,30 cnt)?? englannista saksaan olikin jo paljon tyyriimpää :o) eli jopa rapiat 300 kr (about 30 eukkoa) per lärvi. niin tai näin, pakkaan mukaan vain stretch-paitoja ja joustavia housuja niin että voin huoletta köllötellä soffalla syöden namnam-suklaata serkkujen viihdyttäessä ottoa. välillä toki pitänee pistäytyä churin manorissa ja lankakaupassa, joissa ainakin viime käynnillä oli melkoisen mukavasti kaikkea hamstrattavaa....

ai niin, 10.000 kävijä pistäköön viestiä tulemaan....