...ei siis vieläkään kuvia valmistuneista käsitöistä...ja siitä yksinkertaisesta syystä ettei niitä ole. tai juu. yks on valmiina. virkattu hattu nukkekodin nukelle. keskeneräisiä sitä vastoin on oikein riesaksi asti. kaksi neuletta kasaamatta ja yksi ilman nappeja, nuken laukkuun ompelematta helmi, takki puoliksi kasaamatta...jos nyt mainitsen muutaman vaiheessa olevista. valmiiksi sitä vastoin olen saanut nukkekotiin leipäorren, mutta se taas on kuvaamatta. juu... että semmolailla.

viime päivinä sekä aikani että keskittymiseni on vienyt rauno, joka kehkeytti itselleen (neljä kaveria sai ton kans) oikein topakamman puoleisen kesäflunssan ja napa-appelssiinin kokoisen patin kintereeseensä. viikon odottelin kuumeen laskua, perustellen asiaa vastustuskyvyn lisääntymisellä, mutta kun kuumemittari värähti 40,3 meinasin kuolla (rauno taas ei, ihme kyllä) ja varsa alkoi saada penisilliiniä.

meidän hevosvahvuus lisääntyi taas yhdellä kun miina sai syntymäpäivälahjaksi ekku-keinuhevosen

1656620.jpg

ekku on tuo vasemman puoleinen ja nimi tulee elämäni hevoselta, jonka värityksen myös puuhevonen on saanut. ei tarvinne sanoa, että ranessa näet viehätyin juuri ulkonäköön, sillä varsa on toista sukkaa luukuunottamatta aivain kuin vanha ponini. tässä miina on kuitenkin veljensä ratsun selässä. uskokaa tai älkää meillä järjestetään myös laukkakilpailuja eli kumman ratsu liukuu laattalattiaa pitkin ennemmin vessan ovelle.

kiitos kiitos parahin ystäväin tästä tunnustuksesta. olen otettu ja yhtä hymyä :O)

1656672.jpg

mietin pääni puhki kenelle laitan tämän eteenpäin (hyvää kun kannattaa kierrättää) ja kaikista suosikkiblogeistani (teitä on monta ;O) ) haluan antaa tämän terapeutti-tiinaähvälle , terapeutti-tiinaveelle ja eräälle extrasuosikkiblogeistani, eli jatalle, jonka tuotoksista ja värimaailmasta voi käydä nautiskelemassa aina harmaan hetken yllättäessä.

koska neule- tai nukkekotikuvia ei ole, toivotan kera kesäkukkienmme kaikille OIKEIN HAUSKAA (lämmintä ja sateetonta) JUHANNUSJUHLAA ja siirryn itse valssaamaan juhannussalon ympärille!

1656630.jpg