tontut varpahillaan....ja varpaita lämmittämään tein voitostani mystery-sukkaset

2153292.jpg

valotus ei ole ihan kohdallaan ja langan oikean värin voi tarkastaa eo. linkistä. kulutus lisätään kun löydän a) sukat ja b) vaa´an. ongelmana sukissa ovat kinttuni, jotka ovat sukkiin nähden liian kapeat (kokoa 140cm vai mitä tiina ;O) ). vielähän tässä on aikaa miettiä, osaisiko sisareni (joka ehdottomasti toivoi, etten anna hänelle lahjaksi mitään itsetekemääni...kiittämätön) suhtautua sukkiin riittävällä kunnioituksella. hänen kinttunsa kun ovat...mm...normaalit.

neulomuksista sain myös eilen illalla valmiiksi viimeiset tilauslapaset mallia karvainen.

2153309.jpg

tässä(kin) tapauksessa kuvaus meni jotenkin pieleen...ja vaaka on edelleen hukassa.

amarylliksen ja hyacintin (+ sen mallulle haisevan jätkän..ööh eiku herrasmiehen) muuttokuorma saapui eilen lontoonmaalta

2153317.jpg

on vitriiniä, kattiloita, sikäläisiä tee- ja säilykepurkkeja, kirnu ja pari antiikkikelloakin. todellisuudessa kuormasta saan kiittää äitiäni, joka antoi minulle syntymäpäivälahjaksi (yep yep, 21vee tuli taas kerran täyteen) pari seteliä, joilla sitten maksoin ebay-tilaukseni. siinä ostellessani pistin hintarajaksi 5€/kpl, eli sen yli ei yksikään tavara saanut mennä ja yllätys yllätys muistaakseni tuo harppu (miksi vanhoja naiseläjiä kutsutaan harpuiksi, minä en löydä niistä mitään yhtäläisyyksiä??) oli kallein ja osast jäivät jopa reilusti alle, eli olivat euron tai kaksi. että siinä iski taas sulo vilén...

kalenterista on kuoriutunut seuraavanlaisia aarteita:

12.12. tuli pottukoppa

2153352.jpg

ja 13.12. leivontakulho, munia ja vispilä. kyllä nyt kelpaa leipoa.

14.12.

2153360.jpg

saatiinkin sitten tuoretta vehnästä kaffipöytään.

15.12. oli vuorossa

2153364.jpg

kuivakakku, pipareita ja joulutorttuja aatoksi. pääseepä emäntä nyt helpolla ;O)

16.12. eli eilen sai villekulla uuden kastelukannun. se talosta puuttuikin ja kukat alkoivatkin jo näyttää vähän nuupahtaneilta.

2153369.jpg

ja tänään 17.12.

2153371.jpg

tuli sitten oikein rehevä ja voimissaan oleva joulutähti.

osallistuin myös swappiin, jonka aiheena oli joulu ja mitäs siitä paketista tulikaan

2153376.jpg

monenmoista rekvisiittaa jouluun. vaxduk, eli vakstuuki, pöytäliina, pörröinen joulufiltti, säkki joulukoristeille, erilaisia pikkukoristeita, joista erityisen ihania olivat nuo kaksi pikkuruista enkeliä (vaaleansininen ja -punainen), piparitarvikkeita...jne.. KIITOS KAIKILLE!

päivänä muutamana punoin maaran innoittamana nukkekotiin korin

2153382.jpg

aluksi meinas mennä hermo, mutta selätin kuin selätinkin paperisuikaleet ja vaikka kuvan laatu on heikko on kori kuitenkin tunnistettavissa.

eilen oli käsityöterapeuttien tapaaminen kirjastolla. joulutunnelmissa vaihtelimme paketteja ja minä sain jaanan hienot syrämmet, jotka heti ripustinkin makuuhuoneen oveen. ihanat.

2153384.jpg

valitettavasti kuva ei anna sydämille oikeutta, mutta aikuistenoikeesti, hienot ovat.

paketissa oli myös kaksi kerää ihanaista, valkoista lankaa josta on tulema palmikkopipo ihan ihtelle. ne suorastaan kirkuivat pääsyä puikoille, mutta kala ensin....ja siitä myöhemmin. lisäksi sain myös soman ruutusydämen, jossa kilisi tiuku, mutta sekin on vielä kuvaamatta. eli myöhemmin siis.

nyt pitänee palata leikkimään lääkärinhoitajaa, sillä tauti on nyt kellistänyt miinan, joka vitisee soffalta "mamma, tuo lite mö"...se siitä kaksikielisyydestä.