eli tänään olen keskittynyt tekemään uusia asioita. ufot lojukoon nurkissa vaikka huono omatunto kyllä hieman kolkuttelee...kaikki muut kun olette niin ahkeria. tänään hurautin koneella otolle tämän kauan toivoman merirosvon 30 kr:n eli noin 3 €:n alecollegeen. pikkumies ihastui ikihyviksi.

8765.jpg

livenä nenä erottuu kyllä vähän selvemmin. kirjontaa vahtiessani sain myös viimeisteltyä eilen mainitsemani hatun, mutta palattakoon vielä vaiheeseen ennen huovutusta.

8763.jpg

oletin saavani tästä oivan hatun. täällä kun tuulee aina vallan vietävästi vaikkei muuten kylmä olekkaan, mutta mitäs koneesta tuli ulos...

8764.jpg

...pipa johon ei mahdu kunnolla edes reissumiesleipäpussia, joten ei siitä ollut käsilaukuksikaan. valitettavasti unohdin kuvasta mittakännykän. venytin ja venytin sitkeästi päähinettä, mutta turhaan. se mahtuu ainoastaan jollekin jonka ikä lasketaan kuukausissa ja mistäs sellainen saatais tähän hätään. ehdotin herraheinosellekin pientä lapsentekorupeamaa, mutta hän vastasi odotusteni mukaisesti "eiköhän kulta koeteta venyttää sitä hattua vielä kerran". että se siitä. onneksi serkkupoika ja muutama ystävä pitää huolta maailman kansoituksesta, joten koti hatulle kyllä löytyy. tuskastuneena tekaisin siihen vielä pupun joka puolestaan ei kutistunut koneessa ihan tarpeeksi enkä näinollen ole oikein tyytyväinen kokonaisuuteen tuollaisena, mutta olkoon.

mystery shawliin pääsi siis vielä mukaan. ja kuten ounastelinkin, en malttanut lopettaa sen tekoa ekaan lappuun (perin säälittävää muuten yrittää huiputtaa itse itseään). jonaksen pikkuveli ja -sisko ilmoittivat saapuvansa tänne 14 pv, joten siihen mennessä on sen hihapuolen takin oltava valmiina...eli ei muuta kuin mars mars tyttökulta kutimien kimppuun.