no nyt on täti havainnut, että muitten blogeissa on kivoja nappeja, enkä tällä kertaa puhu fimo-massasta valmistetuista, vaan sellaisita sivun laidassa töröttävistä näteistä painikkeista jota klikkaamalla pääsee jollekin toiselle sivulle. mites semmoinen tehdään???

kiitos myös kaikille blogini lukioille ja ennen muuta heille, jotka ovat kommentoineet jotakin! on aina mukava saada palautetta ja lukea toisten mielipiteitä. enkä tarkota tällä ainoastaan positiivisia sellaisia. kaikki kritiikki on tervetullutta ja tärkeää (tulipa virallisesti ;o)).

huh. ulkona paistaa arska ja digimittarin lukemat senkun kohoaa. nyt on jo yli 22 raatia. taitaa olla shortsikeli (hymyilee autuaan onnellisena).

huomenna on viimein se päivä kun "ponini" pääsee kesälaitumelle turvottamaan itseään ja kyllä hän on sen ansainnutkin. tämän viikon tallilla on ollut kesäleiri (4 vuotiaista ylöspäin OMILLA poneilla. täällä tuo hevoskulttuuri on vähän toista kuin suomenniemellä). pihalla vipeltää 25 kappaletta erikokoisia nelijalkaisia ja yhtä monta poninpäänkokoista kaksijalkaista. ensimmäiset on koristeltu korvista häntään asti. otsatukassa on hiusdonitsi, harjassa roikkuu kimmeltäviä nauhoja ja se on letitetty tai muuten muotoiltu tätihenkilön mielestä oudosti. ponien ahtereihin on ajeltu salamia ja sydämiä. on kukertavia pinteleitä ja satulahuopia, eikä otusten omistajatkaan ole yhtään sen "huonommin" puettu. oma suomenjunttini suhtautuu vähintäänkin epäilevästi näihin uusiin tuttavuuksiin ja pysyy mieluiten hieman kauempana ja ratsastettaessa "niiaa" aina kun aidan toisella puolella tulee vastaan moinen ilmestys.

illalla meille saapuu kylään pari ystävätärtäni koti-suomesta ja yksi kolmevuotias. kyllä on mukavaa. lisäksi he tuntevat minut, siisteystasoni samoin kuin ruuanlaittotaitoni (tai sen puutteen) jo ala-asteelta lähtien, että tässä voi ottaa löysin rantein. hiki tulee jo muutenkin jopa vaan sisällä istuessa.

huomenna alkaa myös vätternrundan (ajavat polkupyörillä järven ympäri sellaiset 340 km...korjatkaa urheilullisemmat jos olen väärässä) ja kylämme on täysin tukossa. illalla on lapsille tivoli ja "turhuudenmarkkinat", mutta muu päivä on parempi lötköttää eväskorin kanssa rannalla (tylsää ;o) ) jos vaan säät antavat myöten ja käydä välillä nakkaamassa "poni" laiduntamaan. eväskorista tuli mieleeni painoni, joka eilen aamulla käväisi lukemassa 66,0, mutta palautui pizzan jälkeen täksi aamuksi lukemaan 66,6...vaikka kyseessä oli kasvispizza...perin outoa?

em. seikoista johtuen tai niistä riippumatta palailen tietokoneen ääreen seuraavan kerran maanantaina. aurinkoista viikonloppua kaikille!