viikonloppu oli ja meni aivan liian nopsasti. perjantaina jonaksella oli työreissu linköpingiin, joka muuttui vaimon kanssa ostosreissuksi, koska osa jota piti mennä katsomaan, ei ollutkaan valmistunut..älkää hyvät ihmiset kysykö mikä osa...jotain hisseihin liittyvää kuitenkin...piipahdin siis ihan ohi mennen parkkiksen lähellä olevaan lankakauppaan ihan vaan katsastamaan tarjontaa ja mukaan ihan varkain tarttui kaksi kerää funny-pörrölankaa joista toinen päätyi syntymäpäivälahjapipaksi linille (lahjan saaja oli kovasti tyytyväinen, kun viimein sunnuntaina sai pipon päähänsä...sopivasti keväisiin auringonpaisteisiin ;o) )

3051.jpg

lisäksi investoin  kerään mandarin petit lankaa, josta tuli oton tyttöystävälle syntymäpäivälahja (kerrankin jotain valmista hyvissä ajoin). ohje on uusimmasta novita-lehdestä. lapset tuntien pakettiin täytyy livauttaa vissiin jotain kovaakin mukaan. kuvassa pipamallina toimii otto ja lusikka jonka niinikään oli ehdottomasti päästävä mukaan kuvaan (huomatkaa suklaavanukkaan ja askartelumaalin rippeet naamataulussa).

3052.jpg

eilen postilaatikkoon oli tungettu salaperäinen musta pahvilaatikko, joka ruumiinavauksen suoritettuani paljastui lankapaketiksi..hiiih! olin jo aivan unohtanut, että olen tämmöisiäkin lankoja tilannut seasonstorelta. petrolinvihreää tusshenaa ja oranssia peppiä. ensimmäisestä tulee otolle jotakin (onkos kukaan muuten kokeillut miten tusshena asettuu palmikoiksi?) ja jälkimmäisestä ajattelin itselleni sellaista lyhythihaista "olkapäätpaljaana"-pörröpaitaa. koetilkku on neulottu ja varsinainen työ aloitettu.

3053.jpg

nyt palaan puikkojen kilkuttelun ja duploilla rakentelun pariin. adjö!