oloni on vähintäänkin ankea aina kun on syksy ja pimeys nielee kaiken kitusiinsa. nyt ei enää ole edes syksy eikä lumesta silti ole tietoakaan. mittari näyttää + 3,5 raatia.

puikot kilisevät hissuksiin. joululahja-asioita, joten en ota riskiä vaan pysyn hissuksiin vielä muutaman viikon. sitävastoin voi ilolla esitellä kahdet verhot (uuden kotimme ainoat), jotka olen tässä hässäkässä saanut aikaiseksi. tää on keittiön akkuna

287412.jpg

kangas joku tilkkutyöjämäpala..siis tuo beige jossa on valkoisia pilkkuja vaikkei niitä kuvasta huomaakkaan ja siniraidallinen kappakangas on valmiskappaa...laiskiainen...

ja tässä kodinhoitohuoneen oven verho, ettei tartte aina sälekaihtimien kanssa puljata ja voi rauhassa painella sitä kautta suihkusta vessaan.

287413.jpg

kangas on ikeasta ja toimitti ensin  pyykkikorin virkaa, mutta koska talossamme on korillinen "pyykkikaappi", muutin pussukat verhoksi. lisäsin jämäpellavan ja ompelin puisen, sydänkuvioisen napin pisteeksi i`n päälle. tulokseen olen tyytyväinen...siis erittäin hyvä ellei täydellinen.

seuraavaksi luvassa ideapostaus. siihen asti. moi!