paketti oli eilen noudettavissa postista. osallistuin tiinan emännöimään aarrevaihtoon. minä sain paketin tarhikselta. KIITOS KIITOS KIITOS! äläkä ollenkaan luule, että en ymmärrä aarteiden päälle ;O). ihanan palloisasta paketista paljastuivat nämä:

2080722.jpg

ihana-lehti (jota hipelöin marketissa mutta sitten iski nuukuus), herkullisen punaista lankaa, joka päätynee pitsihuiviksi, kynttylöitä, polkkakarkkisauvoja (joista tappelimme liki verissä päin jälkikasvun kanssa. mä kun haluan ripustaa ne joulukuuseen ja otto ja miina taasen syödä ne suihinsa), pyöröpuikot huivia varten, sukulaatia (oivoi, miten olenkaan sille perso), sekä herkkukaakaopurkki, hopean värisiä joulukoristeita, tosi upee nukkiksen käsityökori ja viimeisenä, vaan ei vähäisempänä upea neulehuivi (joka ei kuvassa todellakaan ole edukseen kun se on viikattuna). neuloin itselleni lilan takin, johon havittelin siihen sopivaa huivia ja kas kuinkaan, siinähän se nyt on. olen iloinen!

tampereen messut ja sen jälkimainingit ovat vieneet minusta mehut (niin mukavaa kun olikin) ja iltaisin torkuskelen kudin kourassa sohvalla ipanoiden nukahdettua. ihan uunituoreita neulomuksia minulla ei siis ole esitellä, mutta muutama pieni blogiuutuus kuitenkin.

itse valmiiksi asti on siis tullut tuo takki, mutta ne langanpäät on vielä päättelemättä ja napit ompelematta (turkanen). ingengör sai synttärilahjaksi pipasen, lankana sublimen extra fine merino wool:

2080737.jpg

ja miina sai samasta langasta lapaset:

2080741.jpg

kuvasomistetta on käytetty monessa blogissa esitellyissä tuotoksissa ja niinpä sen omin minäkin käyttööni.

maaran kanssa vietimme taannoin nukkekotituokion ja sain aikaiseksi tämän epämääräisen pyykkikorin.

2080744.jpg

aikomuksena oli tehdä mitä upeampia luomuksia punoen, mutta toisin kävi. kärsivällisyys ei edelleenkään kuulu hyveisiini toisin kuin laadun arvostaminen, joten koska en saanut aikaiseksi muuta kun sutta ja sekundaa, jäi punominen tähän ainoaan tekeleeseen.

kauhavan kangasaitasta löysin tämän t-paidan, kuva kertokoon enemmän kuin tuhat sanaa.

2080747.jpg

ehkä neuletakki esiintyy seuraavassa postauksessa. nyt maidon hakuun matka käy.