tai ainakin sitä tämä sukkapari vahvasti muistuttaa. lankana aapo, simeoni, juho, lauri, tuomas....vai ketä ne ny oli? kulutus 57g, malli oma (perus, kärjestä alotettu sukka) ja saaja minä ihte. sydämet neulahuovutettu.

oikeanpuoleiset on sitten mun uudet..uudet ja uudet, ekat, unisukat. tai emmää sukat jalassa nuku, mutta iltasella paleltaa aina varpaita ja näillä se ongelma sitten ratkes. lankana...ööh...jotain regia softia se kai oli. lanka tuli oikein saksanmaalt ja on odottanut muuntumistaan sukiksi useamman kuukauden...seiskaveikalla meni "hieman" pitempään Silmänisku. vyötteessä sanottiin, että naisten sukkapariin menisi kolme kerää ko. lankaa vaan johtuuko ruipelosta käpälänmallista vai mistä, mutta en saanut tärvättyä kunnolla kahtakaan. kulutus siis 81g.

sitten innostuin vähän (kröhm) novitan uudesta jive-langasta, joka mielestäni suorastaan vinkuu matoksi. koska lanka ei ehkä kestäisi meidän 1:1-huussollissa, tein siitä mattoja villekullaan ja vähän muuallekin. kulutus 48g.

viime viikonloppuna löysin rakkaan lapsoseni uinailemasta hieman oudosta paikasta ja asennosta...

niin siinä vaan käy, että joskus väsy tulee ihan kesken leikkien.

nymmää siirryn potemaan flunssaa soffalle. työt loppu tältä päivältä, sillä tässä horteessa en jaksa enää kun vääntäytyä postiin. adjö.