suurkiitos kati! olen superhypermegakauhiasti ihastunut saamiini tavaroihin. kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten "vassokuud" nää ihanuudet tuli eilen postissa:

497201.jpg

kirjanmerkki viuhahti jo uuden cornwellin väliin ;O).

kummituslapseni rippijuhlareissulta mukaan matkalaukkuun hyppäsivät seuraavat matkaseuralaiset:

497208.jpg

pari (kröhm..kaikki eivät ole kuvassa...) suklaapupua, huovutusvillaa, jamaica-puuvillalankaa ja alekorista hörhelölankoja. nämä kaik langat ostin toki ihan perustellusti... jos vaikka niitä myyntiin ottaisi (kuten huomaatte, itsehuijaukseni taso on kehittynyt..ja mitä parasta samalla vipuun menee myös rakas siippani). pääsiäismunavärejä langoille, nappeja, helmiä ja pari pussia kukansiemeniä. toinen edelweiss-pussi jatkoi tosin matkaa naapuriin kiitokseksi postien poiminnasta.

itse matka meni hyvin. jälkikasvumme käyttäytyivät liki moitteettomasti myös lentokoneessa. ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi ja määränpää eli sveitsi kuuluu minun "pala kauneinta maailmaa"-sarjaani. ei siis moittimista, vaikka kyllä kotiin tulo tuntui meistä kaikista varmaan yhtä ihanalta. miinakin hymyili kun hangon keksi tajuttuaan makaavansa omalla petillään. siis poissa hyvä mutta kotona paras.

ja sitten alla olevan kuvan avulla voinemme virittäytyä pääsiäistunnelmiin, eli: HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ! och samma på svenska...GLAD PÅSK!

497209.jpg