..eli uusin huvini lankakukkaset. miksi ihmeessä en ole tuota laitetta aikaisemmin hankkinut? kerrassaan oiva tapa tuhota kaikki nurkissa pyörivät epäilyttävät lankanöttöset.

656669.jpg

kiitoskiitoskiitosriikka! paketti rantautui suomenniemelle eilispäivänä ja nämä ihanuudet pullahtivat ulos paketista:

656675.jpg

juu juu..olihan siellä karkkiakin, mutta kun otto ja mä...turkoosit hahtuvat ovat jo päässeet kimppaan lankakukkasten kanssa, tosin ei kukkasiksi. sabrina selattu hiirenkorville. ihanuuksia löytyi toki muistakin lehdistä mutta sabrinassa toteuttamiskelpoisia malleja oli melkein kaikki...aah...ooh...ihanata. siis suurkiitos vielä kerran. sinne suuntaan tuleva pussukka odottaa tuossa vielä lähettäjänsä reipastumista ja raahautumista lanka-arkulle. vielä kun ois parille tilaa. sorppa.

tiinan innostamana kaivoin minäkin esille happy hookerin ja virkkuukoukun sekä sandnesin fiestaa ja tässä tulos

656678.jpg

langan kulutus 304g. huivi oli oikein joutuisa tehdä, eikä edes silmät tulleet kovin kipeäksi kuten virkatessa on tapana. tosin ei tämä ihan päivässä valmistunut, vaikka kirjassa niin sanottiin...tai ehkä alkuperäisen huivin tekijä oli saanut jostain sen 24h aikaa hengentuotteelleen.

em. blogissa on muuten kuvia täkäläisestä kip-päivästä. käykäähän vilasemassa.

nyt on neulontarintamalla hieman matalasuhdanne, sillä suuri käsityölehden bambutoppi (tässä tapauksessa sirdarin just bamboosta) meni purkuun. siihen kun ois meikäläisen lisäks mahtunu vielä naapurin rouvatkin. ja niinku mä valitsin vielä hieman niukan koonkin, jotta ois taatusti napakka...kele...