tänään postilaatikkoomme oli tungettu colinettelta tilaamani kilon "sekapaketti", sarjaa vaaleanpunaiset sävyt tai jotakin. en vielä saanut kuvattua ihanuuksia, johtuen tallilla viettämästäni "yliajasta". em. voin vain lisätä että mielestäni tarinat maatamme puolustavista urheista ja sankarillisista suomenhevosista ovat melko pitkälle liioiteltuja. omaa yksilöäni olisi syytetty rintamakarkuruudesta jo tämän nähdessä soppatykin.

colinette-lankojen (tilattu täältä: www.colinette.com ) hiplailun lisäksi olen saanut tänään hippy-takista taka ja etukappaleet valmiiksi, mutta laitoin tuotoksen jäähylle ja aloitin simply marilynin ( http://www.interweave.com/knit/projects_articles.asp ) rowanin corkista (tilattu täältä: www.kangaroo.uk.com ). tehty on takakappaleesta ehkä sen viisi kerrosta.

mietimpä tässä, että mikäs nyt meni vikaan kun noi www-sivujen osoitteet tulivat eri väreillä..tulen vissiin huomaamaan tämän jossakin vaiheessa, eli voin siirtyä ihmettelemästä television ja simply marilynin ääreen.