tänään postipete oli tuonut laatikkoomme kummallisen paketin (ja jättänyt vastaavasti hesarin tuomatta). lähetys paljastui ihanaisen salaisen ystäväni lähettämäksi ja sieltä paketin sisällä majailivat nämä ihanuudet:

144293.jpg

kaksi bodya miinalle (koot ovat vielä hieman suuria, mutta ainakin ensimmäisellä lapsellamme oli tapana, ja on edelleen, ennemin kasvaa kun kutistua ;O), jotta tulevat taatusti käyttöön). kool aid´eija jotka otto meinasi het männä laittamaan kattilaan. aavikkokermaa (???), nähdäkseni teetä kylmänä tai lämpimänä. mieltäni lämmitti erityisesti pussukan teksti, jossa kerrottiin juoman "taistelevan ikääntymistä vastaan"...täytän siis joulukuussa taasen kerran 21 vee. sievä ampparijääkaappimagneetti joka koristaa nyt jääkaappiamme. pehmonalle joka päätyi lääkekaapin oveen, jotta miina voi katsella sitä hoitopöydältään. kun lapsi kasvaa, laitan nallen roikkumaan repustani. kynä, jonka otto pölli ja piilotti ja jonka löysin vasta kuvauksen jälkeen, sekä sievä nasukortti. KIITOS YSTÄVÄNI!

seuraavaksi esittelen kesyttämäni salomonin solmut. tädää:

144298.jpg

takki miinalle, joka on juuri nyt vallan passeli, mutta jonka pelkään päätyvän nukenvaatelaatikkoon jollei nämä helteet hellitä, sekä...

144299.jpg

kummitytölleni rantahame tai vastaavasti poncho, kummin neiti itse haluaa, synttärilahjapakettiin. tekelettä kuvassa esittelee epäisänmaallisesti ruotsin peliasuun pukeutunut otto. HUOM! me EMME ole itse ostaneet asua.

palatakseni jo männeeseen suomiturneeseemme ja sen saaliiseen, esittelen tässä nyt lehtiostokseni. näiden lisäksi hankin kyllä muutaman kotimaisen akkainlehden, mutta ne tuskin kiinnostavat ketään...

144303.jpg

susanna, filati, ottobre, kauneimmat käsityöt ja simply knitting. metsästin kovasti myös interweave knitsiä, mutta se oli akateemisesta loppu. p...ka juttu.

tässä päivänä muutamana värjäilimme myös otto-oravan kanssa neulovan ystäväni riikan lähettämillä pääsiäismunaväreillä lankoja:

140331.jpg

villalankaan väri tarttui hyvin (pitäisi kyllä hankkia sellainen kerimisasia...tuo käsin keriminen ei oikein nappaa). sekoitteeseen ei lain ja sitten tuohon novitan mikäsekammotekokuitupehmolankaolikaan-lankaan niinikään oikein hyvin. sille tein kokeen ja upotin kerän väriin, sohaisin muutaman kerran puulastalla ja ongin ylös. kun vaan keksis mitä siitä tekis että näkin miten väri levisi....

ja sitten iltapalan laittoon...adios..ja kauniita unia!