niinpä vietämmekin aikaa rannalla, joten blogin päivittäminen siinä kun siivouskin on jäänyt vähän hunningolle. no niin. kokolailla kuukausi takaperin suunnistimme siis tukholmaan ja sieltä siljan buffetin (röyh) kautta suomen turkuun ja muumimaahan, jossa otto pantiin putkaan vähän rauhoittumaan:

138903.jpg

muumimaassa lapsemme tapasi myös noidan, jolla oli käärme sylissä. muut lapset tutkiskelivat mateliaa varauksellisesti, mutta otto tarrasi kärmekseen, katsoi syyttävästi noitaa ja totesi "pöh. tämähän on muovikäärme".

muumimaasta matka jatkui sibbon anoppilaan ja koska olimme melkein lauttasaaressa, piti käymän myös novitan tehtaanmyymälässä (voi visaraukkaani), eli tässä osa saaliista. osa esiteltäköön valmiiden töiden muodossa ennemmin tai myöhemmin:

138907.jpg

kuvassa woolin neliraitaa (toinen kerä on päätynyt jo huiviksi), valkoista samosta, joista niinikään osa on jo muuttanut olomuotoaan, pari epämääräistä kartiota pussista, valovilleä...niin äklön akryylistä kun onkin, pussissa turkoosia tangoa ja mustaa foxia...niin ja kartiolla sinistä samos lollipoppia. punainen kartio on päässyt huiviksi ja miinan takiksi.

nyt rinsessa karjuu kurkku suorana apetta, joten palaamisiin.