hei taasen ystävät kalliit. suomenmaalta on palattu, asuntovaunuretki tehty ja samaan syssyyn päästelty liuta ärräpäitä. jonas oli se henkilö, joka jäi viimeiseksi viikoksi yksin kotiin ja joka oli unohtanut vetää töpselit irti ennen lähtöään. no tietenkin palattuamme liki jokainen tärkeä sähkövärkki (lue netti ja puhelin) olivat mykkänä riemusta kohdattuaan ukkosen. tämä vaiva on vain hetkittäinen, joten joskus pääsee nettiin ja joskus ei. muutama kirjoitukseni onkin kadonnut bittiavaruuteen ja lupaan että jos tämä ei nyt tallennu koetan seuraavan kerran vasta kun telian jannu istuu viereisellä penkillä ja on valmis rynnistämään sankaritekoihin koneen jumiuduttua.

lomalla tuli kudottua melko ahkerasti ja nyt on luvassa kuvashow:

6099.jpg

tämä toppi valmistui jo ennen lähtöämme, mutta ah ne niin kiusalliset langanpäät tuli pääteltyä vasta lomareissulla. tuotos näyttää enemmän kaksiväriseltä kuvassa kuin livenä. kaksivärisyys taas puolestaan johtuu siitä, että tein sen jemmakeristä jotka olivat siis eri värjäyseristä. malli on omasta päästä ja lankana mandarin petit. nuo jemmalangat olivat siis about kolme vee vanhoja, sillä tein niistä otolle erinäisiä vaatteita ennen tämän syntymää. topista tuli ehkä hieman...mmm..porno tuon yläosan suhteen, mutta eiköhän sitä ainakin takapihan ruohonleikkuussa voi käyttää...

6098.jpg

sitten one skein wonder I. lankana colinetten tagliatelle (?) ja resoreissa garnstudion muskat. onnistui hyvin ja käytetty on.

6097.jpg

kummityttöni halusi myös sellaisen. lankana novitan tahiti.

6096.jpg

ja nappikukan farkkuihin samos lollipopista.

6101.jpg

niinikään lankana samos lollipop patalapun muodossa. ohje oli muistaakseni äiteen kotiliesi-lehdestä...

6102.jpg

hokasin myös vajautta hellehatturintamalla ja ratkaisu ongelmaan löytyi schachenmayr catania-langasta ja virkkuukoukusta. malli omasta päästä. huomatkaa myös kantaaottava t-paita...jokaisessa meissä asuu myös pieni femakko...

lisäksi valmistui myös jokunen vielä viimeistelyä vaille valmis työ jotka esittelen myöhemmin.

lankasaalis suomenniemeltä oli kiitettävä. tässä vaiheessa tahdon lämpimästi kiittää miestäni, että piti päänsä autonvaihdossa. tila-auto kolmehenkisellä perheellä on tuiki tarpeellinen. mukana kotiin matkusti viisi kerää pirtin hahtuvaa (tosi nopea toimitus matkahuollon kautta muuten...), ainoa, nalle coloria, seitsemän veljestä raitaa, garnstudion muskatia, adrafilin tenderiä (alekorista huom huom huom!) samosta ja schachenmayr cataniaa..nämä siis tulevat tällä hetkellä mieleen....että kyllä kelpaa taas puikkoja kilkutella :o)