ja koska aurinko paistaa täydeltä terältä ja lämmin kesä on toivottavasti edessäpäin, esittelen valmistuneita kesäneuleita:

1) pipo:

628803.jpg

lankaa en enää muista. joku huopuva se ol. lisäksi huovutin päähineeseen koristeeksi pääkallon uudella lelullani. painoa 84g. tää on ollu kyllä tommosena munamallina valmiina jo vaikka kuinka ja kauan, mutta vasta saatuaan somistuksen se on siirtynyt käytettävien kastiin.

2) ruoåttinreissun lomaneule. ihanainen lacy kerchief shawl...tai ainakin melkein...

628812.jpg

...melkein siksi, että ohjeen päälle liritteli jo menomatkalla miinan maitopullo (toimii hyvin paperiliimana) ja teksteistä pystyi päättelemään ainoastaan valmiintyön noin-pituuden. siinä sitten lisäilin ja kaventelin ja kotiin päästyäni tarkistin ja soveltamiseks ol mänt taas tälläkin kertaa. (yhet lisäykset oli jääneet pois). niin tai näin. olen tyytyväinen. lankana garnstudion muskat, joka on marinoitunut kätköissäni parisen vuotta. kerran se oli jo päätyä takiksi, mutta ei. KIITOS nimeltämainitsemattomalle henkilölle avusta mallin metsästyksen suhteen!

edit:langan kulutus 215g

ja viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä tiderna´s symaskin´ista ullalta ostamani svarta fåretin pörröstä tehty 3) kaulahuivi

628804.jpg

ainaoikeata ja sitten toiselle puolelle mielivaltaiseen kohtaan tehty reikä, ettei huivia tarvitse välttämäti solmia. langan kulutus n. 2 kerää eli tarkalleen 94g.

että mikäs tässä on helteitä odotellessa....

tässä myös palasi mieleeni tapahtuma puolen vuoden takaa kun olimme juuri muuttaneet tänne. naapuri pyysi tuppereihinsa, joihin en päässyt mutta tilasin kuitenkin aina niin tuikitarpeellisen muovikulhon (huomaa pieni itseironia ;O) ). samassa pussissa kipon kanssa tuli tervehdys esittelijältä, joka oli "tavannut" minut jo blogissani. hassua. kyllä maailma sitten on pieni! että vilkutukset vaan sinne suuntaan jos satut tätä lukemaan!!!

ja kik. ällös ole huolissasi. kyllä tässä blogissa vielä hevosista kirjoitetaan, sillä elämässäni hevoseton aika lukeutuu tuonne ala-asteen viidettä luokkaa edeltäviin vuosiin. on siis vähän kuin hampaitten pesu. aina ei millään viitsisi, mutta ilmankaan ei osaa olla...että kun miina syksyllä aloittaa osapäivätarhassa painelee äitee hevosmarkettiin ja hankkii itselleen taas jonkun hellanteltun iltojensa iloksi (???)...vaan pysyn lujana ja periaatteilleni uskollisena että rautiasta tammaa valkoisin merkein en osta (huom! tinttamarelli...jonka kohdalla joustin tästä(kin) periaatteesta) enkä myöskään kimoa (=valkoinen) jonka siistinä pitämiseen olen armottomasti liian laiska.

adios!