olympiatulen syttymistä odotellessa ja keltaisen topin edetessä puikoilla (oton kuume nousi jälleen...) valmistin kisajoukkueen, tai no ainakin oman team-clapotikseni, virallisen välipalan. isänmaallisen hengen ollessa korkeimmillaan sulatin pakastimesta reissumiehen, otin jääkaapista willyksestä löytämäni atrian herkkulenkin ja sipaisin kaiken kruunuksi vielä turun sinappia (joka kyllä valitettavasti myytiin ruotsalaisille, vaikkei sitä täältä mistään löydykkään). ja avot.

37743.jpg

taas tuli uutta potkua neulomiseen. illalla sitten uunissa hautui punaviinihunajamarinadissa paisti, joka upposi siippani kitusiin miltei kokonaan. ei ole insinöörillä kulinaristisia taipumuksia, sillä herkkulenkkiä olisi ollut jääkaapissa vielä pitkä pötkö (ja kiukaalla siitä olisi tullut mitä oivallisin ruoka), mutta valitsi mielummin lihaklöntin...

olympiaclapotikseni eteni dvd:tä tuijotellessa huimaa vauhtia. ja tulee etenemään vielä tänäänkin, sillä paikallisessa (siinä ainoassa) videovuokraamossa oli tarjous "kaks dvd:tä kahdeks vuorokaudeks 40 kr" (eli reilut 4 juuroo). otimme siis kaksi. jonasta ei kyllä pitäisi päästää yksin videota valitsemaan, sillä vaikka tällä kertaa ei tullutkaan historia-maailmansota-auto-videota, alkaa steven seagal kahtena iltana peräkkäin olla myös tarpeeksi. odotan, milloin tuo romanttinen sankari miehessäni tulee esiin ja hän tuo kotiin jotain notting hill-filmin kaltaista laatukamaa ;O)???