me suomalaiset, toisin kuin ruotsalaiset, olemme niin perin huonoja kehumaan itseämme, vaikka useasti aihetta olisikin ...on niin helppoa sanoa "mä oon vaan tämmönen rassukka" ja odottaa odottaa toisten kumoavan väitteen, jota voi sitten vaatimattomuuksissaan hymistellä kumoon...tai vastaavasti mikäli kantaaottavaa kommenttia ei tulekaan, vajota murheen alhoon rypemään aina niin ihanassa itsesäälissä. mutta kukapa kissan hännän nostaisi, ellei kissa itse. itse päätin palkita itseni, koska olen niin sairaan hyvä ja vieläpä monessa asiassa ;O).

tässä palkkio hyvästä synnytyksestä, vaikka mikä siinä lavitsalla oli maatessa puol ruhoa tunnottomana kun ei pakoonkaan päässyt...

98415.jpg

oikein mukava kirja, alle neljällä dollarilla....ne postikulut olivat sitten vähän enemmän....amatzonista...

nämä taas ovat palkkio loistavista geeneistäni, jotka ovat yhdessä jonaksen, miltei yhtä hyvien geenien kanssa saaneet aikaiseksi kaksi erittäin hyvää, ellei täydellistä lasta.

98419.jpg

muutama keränen droppsin inkaa, josta tulee syssymmällä mulle joko a) huivi ja pipo/lapaset tai b) kolmiohuivi

tämä vaatimaton, yksinäinen keränen on palkkio erinomaisesta tulevana lauantaina olevien oton synttärikutsujen alustavasta suunnittelusta.

98424.jpg

päätynee jo kahden aikaisemman seuraksi miinan syyspitsineuletakkiin.

ja sitten vielä palkkio kerrassaan loistavasti vietetyistä kolmesta päivästä ilman jonasta...tosin tunnelmaa hieman on latistanut hetkittäiset "myyn erinomaiset lapseni eniten tarjoavalle"-fiilikset, oton pissattua hammasmukiin, väritettyä itsensä tusseilla, karattuaan davidille sillä seurauksella että minä kirmailin vähäpukeisena pitkin kotikatuamme puolipaniikissa lastani etsien, miinan kanssa liki koomanomaisessa tilassa vietetyistä yösyötöistä ja epäinhimilliseen vuorokaudenaikaan suoritetuista ilmavaivahieronnoista johtuen.

98427.jpg 

nämä pääsevät puikoille melko pian ja tulevat muuttamaan olomuotonsa pikkuneidin kesäneuleeksi.

jatkoa (liki) täydellisen naisen elämänkertaan on tulossa, sillä tilasin amatzonista muutaman muunkin pikku kirjasen....