..tai ainakin vuoden vanhempi. koska töissä on ollut vähän vilkasta, eikä meillä ollut tarpeeksi rahaa ostaa lahjaksi matkaa kuolleelle merelle, hankimme oton kanssa "dädälle" 45 minuutin kellumisen...oli kuulemma virkistävä kokemus (oli nukahtanut altaaseen...). ja koska leivoin isännän työmaalle kakun, vei hän puolestaan meidät ulos syömään. oikein miellyttävä syntymäpäivä meidän perheessä siis. toisaalta olen kyllä huomannut itsessäni piirteen, että luokittelen lähes kaiken mihin liittyy jotakin syötävää (mielellään ei itse tehtyä) tai cola-juomaa miellyttäväksi ;o).

tinttamarellillä oli tänään vapaapäivä ja minä puolestaan kävin rusikoitavana kiropraktikolla. ensi viikolla olisi viimeinen kerta ja jos kaik jatkuu kuten tähän asti, eli pystyn nukkumaan, on seuraava käynti joskus helmi- maaliskuussa. onkohan minusta muuten tulossa vanha, kun kirjoitan vaivoista ja sairauksista. alan muistuttaa epäilyttävästi äitiäni jolla ikää on jo 70+ vee...pelottavaa. lopetan siis sairaskertomukset tähän..tällä erää.

neulerintamalla on mystery shawl pistetty jäähylle samoin kuin vadelmainen kietaisujakku...ihmettelen itsekin, miksi ihmeessä teen taas kietaisujakkua?? se on taatusti vartalolleni maailman epäsopivin vaate...ne jotka ovat sattuneet näkemään minut livenä yhtyvät allekirjoittaneeseen (ainakin saija, terve vaan, olen entisellään ;o) ) ja ne jotka eivät ole, voivat ummistaa silmänsä ja kuvitella perunan johon on pistetty raajoiksi neljä tikkua ja pääksi pienen pieni herne, ylipainon jakautuessa suunnilleen seuraavasti: kumpikin tissi a´1,5 kg, maha 3-5 kg. juupa juu....ruumiinrakenteeni strategisine mittoineen kiinnostaa blogini vierailijoita taatusti yhtä vähän kuin vaivani ja kolotukseni...eli palaan aiheeseen. em. neulomukset on siis jäähyllä ja puikoilla kilisee hattu hahtuvasta. sen tekemiseen kun ei tarvi aivoja ja juuri kyseinen elin on kohdallani tällä hetkellä vähän hakusessa...