Sinä olet.. Volkswagen Beetle!

ja mikä auto sinä olet? testin bongasin arjen pyöritystä-blogista.

käsityörintamalla kilpailevat kaksi vihreätä työtä ajastani...project spectrumin hengessä. ja mielitekisihankauheesti alottaa jotain uutta. plääh.... kevätankeuttako?

eilen iltasella yksin saunassa mietin syntyjä syviä ja vieriviä vuosia. sitten muistin, miten ystävättäreni "hanukkaan" kanssa piristimme päiväämme silloin kultaisella kahekskytluvulla..hih...kävellessämme kylän raittia valitsimme aina silloin tällöin "uhrin". tässä valinnassa tulee ehdottomasti käyttää sekä mielikuvitusta ja järkeä (?). "uhriksi" sopii henkilö joka on tosi"äijä" tai vastaavasti "ämmä". kivikasvo, suorittajan näköinen pukuhemmo, kylän kovin raggari tai muu kohtuullisen lujahermoisen näköinen tyyppi. henkilö piti aina bongata kohtuullisen kaukaa, jotta kohtaaminen kadulla vaikuttaisi luontevalta. vähän ennen kohtaamista hajaannuimme hanun kanssa niin, että toinen tulisi ohittamaan tyypin oikealta, toinen vasemmalta puolelta. lungisti ja herttaisesti hymyillen ja sitten multihuipennus..tadaa..henkilön ollessa juuri välissämme käännyimme salamana häntä kohti, nostimme kätösemme hirviöasentoon ja päästimme suustamme epämääräistä ölinää ja kurlutusta. sitten taas menosuuntaan mars ihan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. oletteko muuten koskaan nähneet ihmisen hyppäävän suorilta jaloiltaan metrin korkeuteen? me olemme. tämä tuli taasen testattua eräällä jyväskyläläisellä nuorella miehellä muutama vuosi takaperin (pirre ja hanu 35vee, ikäisiään vanhemman oloiset....) ja voin kertoa, että toimii yhä.

tästä huvituksesta aivoni kuljetteli minua geeniperimän poluille ja päädyin pähkäämään lasteni tulevaisuutta ja onko sitä, kunnes tulin niin huonovointiseksi että päätin lopettaa ajattelun minulle sopimattomana toimintona ja menin suihkuun.

nyt imurin varteen. adios!