...oton ollessa vähän pienempi kuulin hänen laulavan "iinaa iinaa a-a-a..." ja laitoin eput toviksi jäähylle. nyt on suosikkikipaleeksi tullut poliisi pamputtaa taas, mutta koska olemme ruotsissa, saavat eput pauhata täysillä kajareista juniorin yhtyessä "poliisi se uhkaa ihmisiä pukkalla" (ja äitee yrittää selvittää että se on puTka)... lainelautailevan lehmänmaharock´n´roll on myöskin top 10:ssä. hetkittäin tulee kyllä mieleen josko vaihtaisi jari sillanpäähän...

ja asiasta aidanseipääseen. bongasin taas yhden testin tiinan neuleblogista ja utaleena kipin kapin tekemään. What Kind of Fabric Are You?

eipä tullut yllätyksenä. kestävä ja pestävä ;o). mistä tulikin mieleeni, että pitänee tästä lähteä iltatallin tekoon ennenkuin pääsee sinne pesulle... saunakin on kyllä pestävä ensin, sillä otto onnistuu aina jotenkin jemmaamaan virtsarakkoonsa tavaraa vaikka just ennen saunaan menoa käytäs vessassa ja sihtaa ja sohottaa sitten lauteitten raosta. ei auta toru eikä huuhtelu. tapa jatkuu ja haju jää. että semmolailla tällä erää.