felttikseltä bongasin hauskan kirjainjutun ja sain omakseni ässän. jos itse haluat kirjaimen, toimi seuraavasti: Kommentoi tähän entryyn ja minä annan sinulle kirjaimen. Kirjoita journaliisi kymmenen sanaa, jotka alkavat sillä kirjaimella ja lisää mukaan selostus, mitä kyseinen sana merkitsee sinulle ja miksi.

S-runo, vuosia, ellei vuosikymmeniä sitten rippileirillä oli ohjelmassa luontopolku jonka yhtenä rastina oli s-loru. joukkueiden piti siis keksiä loru, jonka jokainen sana alkoi s:llä. eniten s-kirjaimia sisältäneen lorun tehnyt joukkue sai eniten pisteitä jne. meidän joukkueemme keksi kuin keksikin pisimmän, mutta jostain syystä saimme miinuspisteitä (???). ko. runo on syöpynyt päähäni ja se menee näin: syksy saapui suhisten savoon, saamelaiset suohullut säikähtivät saatanasti. 

suudelma. meillä puhutaan ja pussaillaan.

suklaa. herkkua. ehkä parasta herkkua. suklaa auttaa myös moneen vaivaan, joista ensimmäisenä tulee mieleen masentuneisuus ja toiseksi väsymys. on myös väitetty, että suklaa on parempaa kuin seksi. tähän väittämään en kuitenkaan blogissani tälläkertaa ota kantaa. sorppa ;O). fazerin pähkinärouhesuklaa on number one. nam nam.

sukkia sukkia enemmän sukkia. kenkien ja laukkujen lisäksi rakastan sukkia. varvassukkia, villasukkia, verkkosukkia, pitsisukkia, ruutusukkia, raitasukkia, pörrösukkia, eläinsukkia, sukkahousuja....yes.

suomenhevonen. tuo uljas eläin, joka urheasti puolusti maatamme sodissa miestemme rinnalla. evoluutio on tosin tässäkin tapauksessa (ainakin omani kohdalla) tehnyt tehtävänsä ja niin on urheus kadonnut...tilalle on tullut varjoaankin pelkäävä otus, joka kävelee päättäväisesti ainoastaan ruokaa kohden. mutta urheuden korvaa omani kohdalla suuri sydän ja partiolaisen "aina valmiina"-asenne.

satula. kahta en vaihda. toinen on koulupenkkini (=satula) ja toinen....mmmm... ;O)

silmät on sielun peili. pitää hyvin paikkansa. ihmisissä kiinnitän lähes aina huomion ensimmäiseksi silmiin. uskon myös, että ihmisen katseesta näkee tämän luonteen.

siivous. ainut asia, jolle olen allerginen.

sänky. paikka, jossa perheemme viettää yhdessä lauantai ja sunnuntaiaamuisin "laatuaikaa". kaikki yhdessä. laiska hetki, jolloin vaan ollaan. kukin tavallaan. somassa mytyssä peiton alla.

superman, ehkei, mutta ainakin supermom, jonka elämän tavoite on saada lapsistaan kasvatettua jotakuinkin täyspäisiä olentoja. että he oppisivat erottamaan toisistaan oikean ja väärän ja kunnioittamaan kaikkea elollista. se olisi jo paljon se. tässä em. henkilön eilen kyhästämä "teemapaita". kuva on otettu ennen silitystä, joten kehän jäljet näkyvät vielä paidassa. samoin joku kummallinen röhnä rintamuksessa, joka kyllä oli luultavasti roska linssissä, sillä paidassa ei mitään fläkkiä kyllä näkynyt....

147985.jpg

se siitä.