viikonloppu meni ja taas on arki..tosin näin kotiäidillä kaikki päivät muistuttavat epäilyttävästi toisiaan ja ilman kelloa ja kalenteria saattaisi muutama päivä livahtaa ohi ihan sattumalta. viikonloppuna oli vapun lisäksi tallipäivystys, joten mitään sen suurempaa ei neulontarintamalla saatu aikaiseksi. aamutalli kello kahdeksan käsittäen hevosten ulosvientiä, säilöheinän sisälle kärräystä, karsinan siivousta ja lakaisua, lakaisua, lakaisua ja haravointia. sitten kotiin ja kohta saikin ruveta päiväruoan tekoon. kun sain miehet pöytään painelin ottamaan hevosia sisälle, ratsastamaan ja ruokkimaan ja sitten taas kotiin ruoantekoon...ja vielä kerran tallille jakamaan iltaruoat ja laittamaan tallin ja sen asukkaat yöpuulle. kotiin iltapalalle ja saunaan. että semmoinen rupeama. lauantai-iltana käytiin katsomassa vappukokkoa jota täällä on tapana polttaa. eivät sitten vastaavasti polta kokkoja juhannuksena. oli kylmä ja lähdimme oton kanssa nukkumaan jo puoli kymmenen isä-jonas jäi tekemään hissejä paikalliseen kuppilaan muitten samanhenkisten kanssa...hohhoijaa...ja sunnuntaina sama talli-ruoanlaittosessio uudelleen.

eilen, maanantaina oli sadepäivä ja vaihtelimme oton kanssa kukkiin multia ja laitoimme siemeniä itämään. lisäksi teimme NAPPEJA!

3098.jpg

otto teki matonapit ja minä laitoin niille silmät. aika hyvä keksintö kohta kolme vuotiaalta...nyt vaan käsveskojen tekoon, että madot pääsevät muuttamaan pois lasipurkista. lisäksi sain eilen valmiiksi tilaushuivin, mutta kuvan "julkistan" vasta kun olen saanut ne hiivatin langanpäät pääteltyä (että se puuha voi olla vastenmielistä...).

oton hoitotäti on sairaana, joten lähden tästä vaihtamaan palaneen wc:n lampun että näkee pestä hampaat ja sitten linköpingiin hankkimaan otolle vaatteita ensi viikon hääjuhlaan espanjan auringossa :o)..pessimisti minussa kuiskuttelee, että hehkuta sinä vaan espanjalla ja auringolla. kotiin saavut kuitenkin iho possunpunaisena...jotkut kuuluvat siihen ryhmään, etteivät rusketu...ja hermot riekaleina giljoonan lentokoneen vaihdon takia...tulipahan halvaksi...ehkä linköpingin reissulla voisi poiketa (taas) lankakauppaankin hiplailemaan (jäisipä hiplailuksi...)