viikonloppu oli ja meni, tupa täynnä vieraita ja minä sain rakon sormeen liiallisesta perunan-porkkanan-lantun-omenan yms. kuorimisesta (säälittävää). eilen illalla koko perhe painui petille ennen yhdeksää. sen verta voipuneita olimme koko konkkaronkka.

viikonlopun aikana sain koukutettua jenkkikassia vähän valmiimmaksi, aloitettua huivin ompun värisestä mohairista ja aloitettua myös virkatun ponchon, joka etenee tosi vauhdilla. etukappale alkaa olla pulkassa ja ranteita kivistää.

lisäprojekteina tälle viikolle on konekirjonnan saralla kaksi pyyhettä ja yksi kylpytakki..ja ne vauvan huoneen tulevat verhot....

hevoni ystävättärineen tuli lauantaina kotiin ilman ratsastajia ja olivat vielä onnistuneet houkuttelemaan följyynsä vallentin-ponin ja nyt on kinttu taasen lämmin ja turpea. huoleton on hevoseton. onneksi säästyttiin suuremmilta vahingoilta tai loukkaantumisilta. jimmyn sielu taisi saada suurimman kolhun, mutta onneksi nuoret miehet ovat melko sitkeitä.

unohdin kuvata mattotakin jonaksen pikkusiskon yllä, joten joudun mitä ilmeisimmin turvautumaan järeämpiin aseisiin saadakseni ukkokullan mannekiiniksi.

palaamisiin.